ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2018 | 15:35

Γυμναστήριο και κατάθλιψη

Με συμβούλεψε η ψυχολόγος μου να αρχίσω μια δραστηριότητα σε περιβάλλον στο οποίο θα αλληλεπιδράω με κόσμο.Μου πρότεινε να γραφτώ ή σε σχολή χορού ή σε γυμναστήριο και γενικότερα σε ένα περιβάλλον που θα υπάρχει κόσμος και θα κάνω κάτι που μου αρέσει ενώ ταυτόχρονα θα βλέπω κόσμο.Σκέφτομαι να επιλέξω το γυμναστήριο όμως ντρέπομαι πολύ. Δεν είμαι κοινωνικός, το αντίθετο είμαι απόμακρος. Δεν βγαίνω από το σπίτι συχνά και είμαι υπερβολικά λευκός, κάτι που με κάνει να ντρέπομαι ακόμα περισσότερο γιατί με κοιτάνε παράξενα λόγο του χρώματος μου.Από την μια θέλω να το τολμήσω αλλά από την άλλη ντρέπομαι. Δεν είμαι και κανένας ωραίος για να δικαιολογηθεί η παρουσία μου στο γυμναστήριο, το αντίθετο είμαι άσχημος. Μήπως να επιλέξω τον χορό? Υπάρχει άλλη δραστηριότητα που να έχει κόσμο και να μην κυριαρχεί η ομορφιά?
6
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα, κατ'εμε το γυμναστήριο δεν αποτελεί χώρο κοινωνικόποιησης. Οι περσσοτεροι πάνε γυμνάζονται και φεύγουν, Αντε να ανταλλάξουν και καμιά κουβέντα με κάνα γνωστό αν τύχει. Προσωπικά κι εγώ αυτό κάνω. Δεν θεωρώ ότι αποτελεί επιλογή για κοινωνικές συνανανστρφες. Εννοείται όμως ότι θα στο πρότεινα γιατί θα δεις ότι μετά την άσκηση θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Ειδικά αν τι συνδυάσεις και με σωστή διατροφή όσο μπορείς θα διαπιστώσεις ότι θα έχει άμεση επίδραση στην ψυχολογία σου ειδικά όταν δεις και τα πρώτα αποτελέσματα Been there, I know. Τώρα σχετικά με το χρώμα. Ρε φίλε κι εγώ άσπρος είμαι σαν το γάλα, εδώ ούτε και τo καλοκαίρι δεν μπορώ να μαύρισω, αλλά το γουστάρω πολύ. Που τo κακό στο άσπρο? Αντε Αντε για ξεκινά! Και χορό ? μαζί!
Καμια σχεση η ομορφια με την γυμναστικη. Φαινεται πως δεν πολυβγαινεις εξω γιατι η εικονα που εχεις για το γυμανστηριο προερχεται απο τα βιντεακια του youtube και οχι απο την πραγματικοτητα. Επισης η ψυχολογος σου κανει λαθος καθως το γυμναστηριο δεν ειναι απαραιτητα κοινωνικος χωρος, το αντιθετο θα ελεγα (οσοι θελουν οντως να κανουν γυμναστικη και οχι να χασουν το χρονο τους πανε με προγραμμα και κανουν λιγες και συγκεκριμενες ασκησεις αναλογα τον στοχο τους, ξεκουραζονται στα διαλειμματα με χρονομετρο και φευγουν εχοντας ξοδεψει συνολικα το πολυ μια ωρα)
Εμένα πάλι που είμαι άσπρη σαν το γάλα, ο πρώην με φώναζε Χιονάτη και μου άρεσε κιόλας. Εσένα βασικά σου αρέσει ο χορός και το γυμναστήριο; Αν δεν σου αρέσουν και απλά θα πας μόνο για να προσπαθήσεις να γίνεις κοινωνικός, δεν θα σε βοηθήσει, ίσα ίσα θα σε δυσκολέψει. Σκέψου πρώτα κάτι να σου αρέσει και να σχετίζεται με κόσμο. Μην τρέφεσαι αρνητικά με σκέψεις και τα κάνεις πιο δύσκολα για σένα, μην υποτιμάς τον εαυτό σου.
Δηλαδή πρέπει να είσαι μοντέλο γ να πας γυμναστήριο, τι είναι αυτά που λες, συγκεντρώσου.Μπορει επίσης να πας σε ςνα σεμινάριο ξενων γλωσσών, φωτογραφίας ή ενα ορειβατικο σύλλογο αν σου αρέσει. .Υπάρχουν πράγματα να κάνεις. .
Ρε χαζό ποιος σου είπε ότι στο γυμναστήριο κυριαρχεί η ομορφιά και οι κορμάρες; Οκ υπάρχουν και αυτά αλλά υπάρχουν και άνθρωποι με ατέλειες που παλεύουν για μια καλύτερη και ποιο υγιή εκδοχή του εαυτού τους. Πάντως σε γενικές γραμμές έχω το ίδιο θέμα με σένα. Είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση και να πας … δεν είναι τίποτα. Όταν συνηθίσεις θα δεις θα είναι όλα πιο εύκολα. Κάθε αρχή και δύσκολη. \Εγώ λέω να πάω αύριο. :/ :/ :/
Scroll to top icon