ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2018 | 01:03

Φοβαμαι..

Εφυγε και εκει που ειχα την αγκυρα μου, εναν ανθρωπο στα νερα μου εφυγε, βρηκε καποιαν αλλην την οποια αποτι φαινεται αγαπησε πολυ κ την αρραβωνιαστικε μεσα σε ελαχιστους μηνες σχεσης.. κ δεν ειναι ουτε 8 μηνες που χωρίσαμε. Εφυγες λεγοντς μου κατι δικαιολογιες που δεν ίσχυαν κιολας. Και απο τοτε, κανω ασωτη ζωη, καπνιζω ολημερις απο το πουθενα κ πινω οσο ποτε, μπλεκω με κτητικους ανθρώπους για λιγο κ μετα φεύγω, κολλανε κ εγω απλα δε θελω, ξερω δεν ειναι ωραιο αλλα δεν εχουν τιποτα να με κραταει διπλα τους.. μπλεκω με αλήτες με ψυχολογικα που αν τους αφησω τρελαίνονται, ακομα κ μετα απο 1 μηνα σχεσης.. ο θεος να τις κανει σχεσεις.. Δε με αναγνωρίζω.. ημουν ενα μετρημένο ατομο που δεν έδινε δικαιωματα ποτε, κ τωρα, εχω μπλεξει τα μπούτια μου , δε με νοιαζει τιποτα, απλα εχω πεσει.. ελπιζω να συνέλθω! Ολο αποφασιζω να μεινω μονη να ερθω στα ισια κ ολο κατι προκύπτει, ολο καποιος εκδηλώνει την αρεσκεια του κ εγω απλα γραπωνομαι πανω του και παιρνω οτι μπορω.. μετα μολις δω οτι δεν .. φευγω.. εξηγώντας γιατι! Παντα υπάρχει ενα γιατι! Και ξερω πως για ολα φταις εσυ, που με γεμιζες κ ειχαμε κανει ονειρα μαζι, αλλα μαλλον ηταν αλλιως για σένα, κ πλεον εχω γινει σαν αυτες που κραζω.. ενα σκουπιδι.. Μορφωμένο άτομο με την δουλεια του ανεξάρτητο κ το πατησες .. αν με εβλεπες θα με λυποσουν με ολα αυτα που κανω κ με τα ατομα που μπλεκω.. κ το παιζω τοσο χαλαρη κ καλα σε ολους.. Αλλα.. δεν! Κ ελπιζω να συνέλθω.. ελπίζω γρηγορα!
8
 
 
 
 
σχόλια
Άμα δεν είσαι έτοιμη άσε ήσυχο τον κόσμο που σε βολεύει να τον κακοχαρακτηρίζεις για να εξαγοράσεις τις τύψεις.Πονάς, σίγουρα πονάς και έχεις καλούς λόγους, γι' αυτό είμαι σίγουρη. Αν συνεχίσεις έτσι δεν θα γίνεις σύντομα καλά.Ο πρώην σου ούτε σε βλέπει, ούτε σε λυπάται. Αντε καλό μήνα με πιο υγιείς συνήθειες για όλους μας. :)
Αναγνωριζω οτι ο ανθρωπος στα δυσκολα μπορει νσ φτασει χαμηλα. Αγωνιζομαι να μη συμβει κατι αντιστοιχο με εμενα, αν δεν εχει ηδη συμβει.Απο την αλλη, μηπως ειναι η "ποιοτητα" μας τετοια; Ακραιο παραδειγμα, αλλα δε γινεται ο αλος απο τη μια μερα στην αλλη εγκληματιας. Κατι πηγαινε στραβα και απο πριν.Μηπως ηταν αυτο που τον κρατουσε πισω στη σχεση σας ή και τον διευκολυνε στις αποφασεις του στην επομενη.Αυτα απο καποιον που αγορασε ενα μπουκαλι κρασι για να πνιξει τον πονο του. Για τη δουλεια που σιχαθηκε και την επομενη που δεν ερχεται. Τη σχεση που δεν ηρθε κλπ.Εδω ειμαστε.(Το μπουκαλι μου μεχρι τωρα το κοιταζω, ευτυχως. Δεν το εχω ανοιξει - προτιμησα να πνιξω τον πονο μου με υπνο)
Δε σε ξερω κ δεν με ξερεις! Το πως ημουν, το περιγραφω.. το οτι με τριγκαρε κ κανω την ζωη που κανω, δειχνει μονο οτι εχω χαθει οχι ποια ημουν! Ουτε τσιγαρα ουτε ποτα ουτε τπτ!Οσον αφορα την καινούργια ειναι στα νερα μου, ιδια δουλεια, ιδια εκπαιδευση, χαμηλων τονων ατομο, η μονη διάφορα ειναι η εμφανιση , εκεινη ειναι ψηλη ξανθια γκει κ εγω το ακτως αντίθετο! Οποτε τι τον διευκολυνε ;;;; Το οτι εχει γκει φιλους; Κ εγω εχω! Αλλα οχι μονο, κ αυτο μαλλον τον ενοχλουσε! Τι έφταιξε κανεις δε το ξερει, ούτε μου εδωσε ποτε σαφή εικόνα! Σε ευχαριστώ που προσπάθησες να δειξεις οτι δεν ημουν αρκετη κ τον κρατουσε κατι πισω! Η εξομολογηση μου εχει να κανει με ψυχικο πονο, κ εγω σε μια δουλεια που δεν μ αρεσει ειμαι, δουλεύοντας για να πληρώνω τα εξοδα του σπιτιού μου, το πως πνιγω τον πονο μου δεν εχει σχεση, πρωτη φορα πεφτω τοσο πολυ! Αυτα! PS.Βρες αλλη δουλεια!
Εννοειται οτι δε γνωριζομαστε!Αλλα στέκεσαι στα επιφανειακά και χανεις μαλλον σημαντικές λεπτομερειες.Ναι η αλλη ειναι ψιλη και ξανθια (παρασυρομαστε ευκολα εμεις οι αντρες) αλλα αυτο δεν ειναι λογος πχ για να την αρραβωνιαστει. Ισως το αντιθετο.Δε θα σχολιασω το εκπαιδευση και το gay φιλους.Ειναι σαν να κανεις λιστα για σουπερ μαρκετ. Η σαν τα παιδια που το καλοκαιρι κανουν κοντρα στα παγωτα που εφαγαν και στα μπανια που εκαναν.Σιγουρα υπαρχουν αλλοι λογοι, πιο σημαντικοι για εκεινον.Η καλυτερη χημεία. Αλλα αυτο δεν ειναι κατι συγκρισιμο.Μπορει αυριο να ερωτευθεις κεραυνοβολα και να χτυπας το κεφαλι σου που εχανες τη ζωη σου με αυτον τον ανθρωπο.Δεν περιμένει κανεις να μην πεφτεις. Ισα ισα. Τι αλλο θα εκανες οταν εχεις επενδυσει τα παντα σε μια σχεση και αυτο δεν ειναι αμοιβαιο;Αλλα και τι φταινε οι αλητες με τα ψυχολογικα και κτητικοι για να πληρωνουν τον κωλοπαιδισμο σου; Αυτο το γραπωνομαι και παιρνω οτι μπορω και οταν τους αφηνεις τρελαινονται μονο κατι τετοιο μου κανει.Δεν ξερω. Προφανως αξιζεις κατι καλυτερο, οπως λες και η ιδια. Αλλα δεν γινεται να το βρεις χανοντας η ιδια την αξιοπρεπεια σου και τον σεβασμο για εσενα.Φιλικα.ΥΓ. Για την ιστορια, εφυγα και εγω απο τη δουλεια μου γιατι δε με γεμιζε. Η μαλλον με αδειαζε. Η επομενη θα ειναι σιγουρα καλυτερη, δεν προκειται να συμβιβαστω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon