ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2018 | 21:26

Αντρας

Γεια σας και εναν τελειο μηνα ευχομαι!!η δικη μου απορια ειναι η εξης..οταν εισαι με εναν ανθρωπο απο αποσταση θεωρειται σχεση? Μιλάμε για πολλα χιλιόμετρα μακρια.. και βασικα ειμαι εγω αυτη που θα επικοινωνησω πρωτη, εγω αυτη που θα παω πολλες φορες Μέσα στο μήνα, εγω αυτη που θα ενδιαφερθει..εκεινος μαλλον εχει επαναπαυτει και ισως λογω του χαρακτηρα μου με θεωρει δεδομενη κατα καποιο τροπο..και τελος πάντων θελω να ρωτησω Πώς γίνεται να ξανακερδισεις το ενδιαφερον ενος αντρα ενω ειστε μακρια? Ή να ξαναζωντανεψεις.. οταν ερχομαστε κοντά δεν μου δειχνει τρελαμενος .. σαν αμηχανο και λιγο απομακρο τον βλεπω..νευρικος και ανισορροπος μερικές φορες.. δεν ξερω για ποιο λογο συμβαινει και τι να κανω...φυσικα τον ρωταω και μου λεει τιποτα και ολα καλα..ε χω κουραστει... . .
4
 
 
 
 
σχόλια
Βεβαίως και θεωρείται σχέση.Επίσης έχω να προσθέσω το εξής: Οταν είσαι με εναν άνθρωπο, είναι για το λόγο οτι γίνεσαι καλύτερος. Έαν είναι να σε κάνει να βασανίζεσαι κατα επανάληψη ποιος ο λόγος τότε? Αξιοπρέπεια! Δίνεις την ευκαιρία στον άλλον να σου εξηγήσει τη θέση του αλλα απο κει κ περα αν δεν δεις φως στο τουνελ...... Πόσο μάλλον που είσαι γυναίκα.!
Θυμάμαι οταν ειχα δεσμό στο εξωτερικό, οποτε εφευγα για περισσότερες από μερικές μέρες, μετά ένιωθα ενα μούδιασμα. Οταν ξανσβρισκόμασταν το μούδιασμα παρεμενε για κάποιο χρόνο. Ηταν δειγμα μιας βαθιας δυσκολιας να διαχειριστω την αποσταση και την διαφορά στις προσδοκίες του καθενός. Εγώ ήθελα να γυρίσω, εκεινη, ξένη, δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Τωρα μου φαίνεται ξεκάθαρο, τότε όμως ο έρωτας δεν μου επέτρεπε να το εκλογικεύσω. Τελικά χωρίσαμε ακριβώς για τον λόγο αυτον.
Scroll to top icon