ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2018 | 16:38

Αισθάνομαι ότι με εξαπάτησαν

Αγόρασα ένα smartphone μιας και είχα μία μπακατέλα με τα κουμπάκια που λένε... Πήγα στο κατάστημα, άνοιξα να δω το κινητό... όλα καλά. Δεν είδα κάτι άλλο θεώρησα ότι ήταν περιττό. Μόλις ήρθα σπίτι το ανοίγω και έψαχνα να βρω τις οδηγίες. Τις βρίσκω τελικά και ήταν στα πολωνέζικα. Ψάχνω να βρω αν υπάρχει τίποτα στα αγγλικά, τίποτα απολύτως. Μόνο η εγγύηση σε διάφορες γλώσσες. Εντάξει μπορεί το κινητό να είναι καινούριο, να μην είναι χρησιμοποιημένο κτλ αλλά δεν ξέρω... Δεν μου αρέσει που είναι έτσι. Θα μου πεις και τα ελληνικά/αμερικάνικα προϊόντα έρχονται από την Κίνα και διάφορες άλλες χώρες. Συμφωνώ αλλά στα ταμπελάκια κτλ θα δεις ΚΑΙ ελληνικές σφραγίδες/εγγυήσεις κτλ όχι αποκλειστικά κινέζικα. Το μενού από ότι κατάλαβα γίνεται και στα ελληνικά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Απλά είναι σαν να πήγα στην Πολωνία και αγόρασα το κινητό. Δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω. Δεν μου αρέσει αυτό και αισθάνομαι ότι με εξαπάτησαν. Άσε που τα θεωρώ και ελαττωματικά αλλά αυτό είναι επίσης άλλο θέμα. Είναι λόγος αυτός τώρα να κάνω παράπονα στο κατάστημα; Πανάθεμα τους! Έδωσα 3 εκατοστάρικα. Έχω νεύρα. Καλά έκανα που δεν αγόραζα. Μέχρι να βρω αυτό που ήθελα αλλά έχεις συνέχεια τους άλλους να σε πιέζουν κτλ. Δικό μου είναι το φταίξιμο το ξέρω. Αλλά είναι αυτό που λένε και στις σχέσεις. Αν πιέσεις κάποιον/κάποια να κάνει μία σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο αν τσακωθεί μαζί του ή κάτι δεν πάει καλά θα ρίξει το φταίξιμο στον άλλον που σε "πίεσε". Έτσι δεν είναι ;; Γρρρ!! Νεύρα !!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Πάω στοίχημα ότι ήθελε Samsung γιατί μόνο αυτά ξέρουν όσοι δεν έχουν σχέση με τεχνολογία και της είπαν στα ίδια λεφτά να πάρει xiaomi ή Huawei που είναι καλύτερο (στα 300€ εννοώ).Και έχει ξενερώσει χωρίς λόγο γιατί ακόμα υπάρχουν πολλοί που τα σνομπάρουν.
Το ίδιο πράγμα πήρες, άραξε.Μόνο καποια χαρτιά ίσως αλλάζουν κι η rom, ελάχιστα. Θα ήθελα πολύ το σαπάκι μου να είχε έρθει με μια από αυτές τις Πολωνικές, τις βολικές rom. Θα μπορούσα να την αλλάξω και να το rootάρω, ενώ τώρα έμεινε με την έκδοση της Vodafone για Ελλάδα, που είναι τίγκα στο bloatware κι έχει και το βλαμμένο κόκκινο με άσπρο bootloader.Τέλος, έχω να πω, ότι όλα τα κινητά τηλέφωνα που πήρα από τους mainstream λιανοπωλητές, είχαν κάποιο ελάττωμα. Αυτό που έχω τώρα, ήρθε από την πρώτη ημέρα, με πολύ χαμηλή φωτεινότητα (το έχω συγκρίνει με άλλα ίδια μοντέλα κι διαφορά φαίνεται από την πρώτη μισή ματιά και το κατάλαβα και με το που το πήρα, αλλά δεν ήθελα να βάλω τη μητέρα μου που το αγόρασε σε κόπο). Ό,τι έχω πάρει από skroutz, ήταν εντάξει.
Scroll to top icon