ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2018 | 15:33

ο καθηγητης μου

γειά σας...στο λύκειο υπάρχει ένας καθηγητής ,πολυ γοητευτικός,που μου αρέσει.Μας κάνει μάθημα κι όλας,και εγώ κάθομαι σαν χαζή και τον κοιτάζω..την πρώτη μέρα μάλιστα ,τον κοιτουσα και με κοιτάει και κοκκινιζει..μου χαμογελαει ,και μου λεει ''μη με κοιτάς ετσι...'' ,ελιωσα να ξερετε.Τι προηγουμενη φορά κατι μου ελεγε και εγώ τον κοιτουσα μεσα στα ματια,οπως και αυτός και επειδη δεν τον ακουσα ,τον ρωτησα ''τι ειπατε;'' και δεν μου απαντουσε,απλα με κοιτουσε..ηταν κολλημενος στα ματια μου.Σημερα ετσι οπως καθομουν στο πεζουλι ,εγραφα κατι στο κινητο και οπως σηκωσα το κεφαλι μου,τον ειδα που με κοιταζε και αμεσως οταν τον κοιταξα γυρισε αλλου...τι να κάνω; δεν παιζει να του πω οτι μου αρεσει,θα ειναι χαζομαρα...αλλα γενικά..πιστευετε οτι μπορεί να του αρέσω πχ σαν κοπέλα ή απλα να βλέπει πόσο ήσυχη και κλειστη στον εαυτο μου ειμαι απο τα αλλα παιδια; δηλαδη κατι σαν..διαφορετικη απο τα παιδια της ταξης μου τουλαχιστον..; επισης τον εχω φιλο και στο facebook και μου κανει like στις φωτογραφιες που ανεβαζω..θελω να του στειλω μηνυμα,αλλα δεν τολμαω γιατι μπορει να καταλαβει τιποτα..
8
 
 
 
 
σχόλια
Θυμαμαι στο δικο μου σχολειο στην τριτη λυκειου ειχε ερθει νεος καθηγητης κατευθειαν απο το πανεπιστημιο, 23 χρονων(τρελο βυσμα, διοριστηκε κατευθειαν και μαλιστα σε σχολειο της περιοχης που μενει). Μια συμαθητρια μου τον ερωτευτηκε και τον επομενο χρονο ως ενηλικη πια του την επεσε και αυτος αλλο που δεν ηθελε. Ειχαν σχεση για τα επομενα 5 χρονια.
Θυμάμαι στην τρίτη λυκείου που είχα τρελό crush σε έναν φυσικό από το φροντιστηρίο 28 χρονών ..Δεν το ειχα σε μαθημα αλλα καθε φορα που εκανε επιβλεψη σε διαγωνισμα και μου μιλαγε, εγω γινομουν σαν ντοματα και ετρεμα και νομιζε οτι εχω αγχος για τις εξετασεις :PΕιπα απλα να το ανεφερω...
Το ξέρεις ότι αν γίνει κάτι μεταξύ σας ο τύπος χάνει τη δουλειά του ή τρώει και φυλακή;Για αυτό κόψε τις μαλακίες και βρες κάποιον στην ηλικία σου να ανταλλάξετε κάρτες yugioh και να δείτε Nickelodeon μέχρι να κλείσεις τα 18.
Scroll to top icon