ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2018 | 10:59

Κορίτσια μην αυταπατάστε

Αν σας πει ο λεγάμενος ότι θέλει χαλαρή σχέση, το εννοεί. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία πιθανότητα να τον κάνετε να σας ερωτευθεί στην πορεία μόλις σας γνωρίσει καλύτερα. Το διαπίστωσα με τα μάτια μου. Όσες θυσίες εκανα, έπεσαν στο κενο. Άντε καλημέραααααα!!!
8
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν άνδρες που μια χαρά θέλουν σχέση, αλλά δεν σας γεμίζουν το μάτι... καλά κάνουν οι άλλοι λοιπόν, βρίσκουν και τα κάνουν! ;-)Εσείς επιλέγετε άλλωστε, οι άνδρες επιλέγονται... το βάρος της επιλογής πέφτει πάνω σας.
Mωρέ κι ερωτευμένος να δηλώσει αλλά ότι θέλει κάτι χαλαρό μαζί σας, προφανώς θέλει να μπορεί να λακίσει ανά ώρα και στιγμή χωρίς να πρέπει να εξηγηθεί. Επίσης, δεν είναι ότι θέλουν χαλαρή σχέση αλλά να θυμούνται την ύπαρξή μας όποτε τους έρθει. Γιατί οι σχέσεις οι καλές, χαλαρές είναι, αλλά και για τους δύο. Όχι ο ένας να έχει νεύρα τσατάλια.
Scroll to top icon