ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2018 | 12:21

Η ερωτηση της ημερας

Οταν εισαι ανεργος, αφραγκος, χωρις μεγαλο κοινωνικο κυκλο πώς ακριβως δημιουργεις ευκαριες για μια καλυτερη επαγγελματικη ζωη? Εχω βαρεθει να ακουω τη φραση " οταν δεν σου δινονται ευκαιριες, δημιουργησε εσυ μια". Ναι αλλα ΠΩΣ?
7
 
 
 
 
σχόλια
Αυτή η ατάκα είναι σαν την άλλη τη μέγιστη μαλακία με το σύμπαν που συνωμοτεί.Αν δεν έχεις λεφτά από τους δικούς σου να πειραματίζεσαι τι θες(είχα συμμαθητή ματσωμένο που είχε αλλάξει εκατό δουλειές και στο τέλος του άνοιξαν οι δικοί του μαγαζί) ή γνωριμίες που θα σου φέρουν πελατεία τότε πρέπει να είσαι απίστευτα τυχερός(το πόσες επιχειρήσεις ανοίγουν στην επαρχεία και μέσα στο χρόνο κλείνουν δεν υπάρχει).
Νομίζω αυτοί που το λένε εννοούν να ξεκινήσεις ελεύθερο επάγγελμα, δική σου δουλειά (φυσικά αυτό κυμαίνεται, ανάλογα και με τις δεξιότητες και γνώσεις που έχει κανείς). Από ιστοσελίδα πωλήσεων ιδιοκατασκευών, φερ'ειπείν (ενδεχομένως και μέσω μεγάλων πλατφόρμων που διαμεσολαβούν για το στήσιμο) μέχρι συμβουλευτική μέσω Skype (πχ. ψυχολόγοι)Βέβαια στην Ελλάδα κάηκες αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, θα σε πηδήξει η εφορία, αλλά πάντως ναι, εσύ πλέον καθορίζεις το αν και πώς θα έχεις εργασία. Δεν περιμένεις από τον εκάστοτε εργοδότη.
Είχα γράψει μήνες πριν ότι άμα θες πραγματικά, μπορείς να βρεις δουλειά. Θυμάμαι ότι πολλοί δεν γούσταραν το σχόλιο. Σαφώς και δεν θα είναι δουλειά της προκοπής ή προσοδοφόρα, αλλά θα έχεις ένα μικρό εισόδημα. Μια ψυχολογική ανάταση. Και κυρίως θα γνωρίσεις νέο κόσμο, ο οποίος μπορεί να σε βοηθήσει μελλοντικά για μια καλύτερη θέση εργασίας. Δεν μπορείς δηλαδή να δουλέψεις κάπου ως σερβιτόρος, πωλητής ή delivery? Τα πιο απλά...
Scroll to top icon