ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2018 | 21:38

Τα παρατάω

Πρέπει να το πάρω απόφαση και να το χωνέψω ότι θα μείνω για παντα μόνη..... 3 κέρατα έφαγα στη σειρά....Δεν τολμάω να κάνω σχέση πιά.
6
 
 
 
 
σχόλια
Τίποτα δεν χαρίζεται. Πρέπει να τολμάς. Θα χαραμίσεις τη ζωή σου, τις επιθυμίες σου, τα θέλω σου, τα όνειρα σου, για τρία ζωαδια που δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα; Θα τις φάνε τις σφαλιάρες τους και μην ανησυχεις. Εσύ να κοιτάξεις να φτιάξεις τη ζωή σου όπως τη θες, και για κανένα λόγο να μην παραιτεισαι.
Οι άνθρωποι μας δίνουν κάποια στοιχεία για τον εαυτό τους... Πλέον έχεις κάποια σημάδια που αν τα δεις δεν συνεχίσεις με ραντεβού. Τελειώνεις.Σιγά μην κάνουμε την χάρη σε μερικούς... που μια χαρά συνεχίζουν τη ζωάρα τους να παραιτηθούμε. Κάτσε εσύ να μαραζώνεις άμα θες, αλλά όχι επειδή έκανες 2-3 λάθη. Το κέρατο δεν είναι κάτι που το προκαλείς εσύ. Άμα δεν καλύπτεται ο άλλος, χωρίζει άμα είναι ξηγημένο άτομο. Θέμα χαρακτήρα είναι.
Scroll to top icon