ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2018 | 18:58

Για να ακουσω..

Φοβάμαι την απορριψη. Λογω πια μεγαλης ηλικίας (35 )προσκωλλαμαι στην εκαστοτε σχεση μου και αγκιστρωνομαι εκει. Ειμαι πάντα αυτη που παρακαλάει σε μια σχεση και οι αλλοι με εχουν γραμμενη και δεδομενη. Σκεφτομαι οτι αν μεινω μονη θα χασω ολο το κοσμο μου . Λυσεις για να βελτιωθω στο κομματι αυτο? Εσεις τι κανετε στη σχεση σας και δεν ζηλευετε? Πώς νιωθετε ενταξει και δεν βασανιζεστε?
5
 
 
 
 
σχόλια
Πετάμε χαρταετό, κοπέλα μου.Τι να κάνουμε; Εσύ τι νόμιζες; Ότι το παλεύουμε; Ότι δεν τα παραταμε; Ότι κάνουμε αυτοκριτική; Ότι προσπαθούμε κάθε μέρα; Ότι πέφτουμε και σηκωνομαστε ξανά; Ότι ψάχνουμε λύσεις για τα προβλήματά μας;
Πάντως αν συνεχίσεις αυτή τη τακτική, ίσως ποτέ να μη μείνεις πρακτικά μόνη αλλά αν σε απασχολεί το θέμα δημιουργίας ευτυχισμένης οικογένειας ή έστω να βρεις το λιμανάκι σου, απλά ξέχνα το!
Ε ναι ρε συ, τώρα που βρίσκεσαι σε προχωρημένη ηλικία είναι σκούρα τα μελλοντικά σου. Ποιος θα πάρει μία γριά που είναι για το ΚΑΠΗ; Πέραν τώρα της πλάκας, είναι τελείως λάθος να αγκιστρώνεσαι σε κάποιον, δηλώνει ότι είσαι ανασφαλής και φοβάσαι τη μοναξιά. Και γιατί τη φοβάσαι; Εμένα δεν με τρομάζει απλά με στεναχωρεί κάπως. Γιατί παρακαλάς και ικετεύεις για την αγάπη; Λογικό είναι να σε θεωρούν αδύναμη και δεδομένη και να κάνουν τα γούστα τους βιάζοντας τη δική σου ψυχολογία. Εμένα προσωπικά με φοβίζει η ανεργία μου γιατί τα αποθέματά μου λιγοστεύουν. Θέλω να βρω εργασία, να αποκτήσω τη σταθερότητα που είχα οικονομικά και φυσικά κάποιον άνθρωπο να με αγαπά και να τον αγαπώ. Αλλά αυτή η απελπισία φαίνεται στον άλλον και γίνεσαι είτε απωθητική, είτε πνίγεις τον άλλο με το φόβο μη μείνεις μόνη, συμβιβάζεσαι με λάθος άτομα να λες απλά ότι έχεις σχέση.
Scroll to top icon