ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2018 | 19:41

να ζηλεψω ή να μην ζηλεψω?

Με λενε Ελενη και εδω και 14 χρονια βρισκομαι σε μονιμη σχεση. Η σχεση εχει περασει απο πολλα διαφορετικα σταδια αλλα ποτε δεν προεκυψε θεμα απιστιας ουτε απο μενα ουτε απο το αγορι μου. Τα τελευταια 2 χρονια ο συντροφος μου συνεργαζεται στενα με μια κοπελα στην δουλεια. Απο την αρχη τα πηγαιναν καλα μαζι και μου ελεγε ποσο ενθουσιασμενος ηταν που βρηκε αλλον εναν ανθρωπο να εχει το ιδιο παθος για το αντικειμενο της δουλειας του, οπως εκεινος. Πραγματικα χαρηκα και ανυπομονουσα να την γνωρισω. Αυτο τελικα εγινε στο περσινο Χριστουγεννιατικο παρτυ της εταιρειας τους. Εκει βεβαια επαθα σοκ! Η κοπελα την «επεφτε» κανονικα στον συντροφο μου μπροστα στα ματια μου! Ολο το βραδυ δεν ξεκολλησε απο διπλα του και λειτουργουσε σαν να ειμαι αορατη! Εξοργιστηκα κυριως με τον συντροφο μου ο οποιος φανερα κολακευμενος, δεν την απεφυγε ουτε εδειξε να τον ενοχλει ολο αυτο.Εννοειται οτι του εξεφρασα ολη μου την δυσαρεσκεια και οπως επισης γιατι δεν μου ανεφερε τοσο καιρο οτι η κοπελα τον γουσταρει κανονικα! Αυτος προσπαθουσε να με πεισει οτι δεν εχει αντιληφθει κατι τετοιο, οτι υπερβαλλω κτλ. Λιγες μερες μετα συνατησα τυχαια μια συναδελφο του συντροφου μου και χωρις να αναφερω τιποτα αρχισε να μου μιλαει για την κοπελα που προανεφερα χαρακτηριζοντας την «λυσσαρα». Την ρωτησα ευθεως γιατι μου τα λεει αυτα και η απαντηση της ηταν οτι γενικως την «πεφτει», και επειδη συνεργαζεται πολυ στενα με τον συντροφο μου να προσεχω.Τα μετεφερα ολα αυτα στον συντροφο μου, τονιζοντας οτι δεν γινεται να λεγονται τυχαια ολα αυτα. Αυτος βεβαια συνεχισε να μου λεει οτι δεν εχει πεσει τιποτα τετοιο στην αντιληψη του και οτι και να συνεβαινε κατι τετοιο δεν τον αφορα. Η αληθεια ειναι πως τον εμπιστευομαι και πιστευω οτι απλα του αρεσει ολο αυτο γιατι νιωθει επιθυμητος κτλ. Σε λιγες μερες θα φυγουν οι δυο τους για επαγγελματικο ταξιδι σε αλλη πολη . Θα λειψουν συνολικα 2 μηνες (θα επιστρεφουν καποια Σαββατοκυριακα). Δεν μου αρεσει καθολου αυτη η εξελιξη και πραγματικα προσπαθω να βρω εναν τροπο να το χειριστω ολο αυτο χωρις να νιωθει οτι τον «πνιγω» με την γκρινια μου. Δεν φοβαμαι τοσο οτι ο συντροφος μου εχει προθεση να με απατησει...πιο πολυ ξενερωνω που θα ξερω οτι ειναι συνεχομενα με μια κοπελα που τον γουσταρει και του το δειχνει με καθε ευκαιρια.Τι λετε?
8
 
 
 
 
σχόλια
Ουαου. 14 χρόνια σχέσης και δεν έχει μάθει να κρατάει τα προσχήματα; Και ο πιο λυσσάρης/λυσσάρα αν δει παγωμάρα και φρένο σταματάει σε κάποια φάση, κανείς δεν είπε ότι δεν γλυκαίνεσαι με το φλερτ αλλά αν είσαι σε σχέση το κόβεις νωρίς, παίρνεις το εύσημο και προχωρείς. Το ότι δεν βάζει φρένο, ακόμα και στο πάρτυ της δουλειάς που θα έπρεπε να είναι κύριος δίπλα σου με ανησυχεί πολύ. Στην θέση σου θα είχα φλιπάρει.Έκανες κάποια σαφή προσέγγιση του ζητήματος; Ξεκάθαρη πώς το λένε. Σε φάση ναι κολακεύεσαι, ναι είναι λογικό και επόμενο, γιατί δεν την κόβεις; Δεν είναι ωραίο να είσαι σε αναμμένα κάρβουνα, θα σπάσουν τα νεύρα σου αυτό το δίμηνο. Καλή τύχη.
Εγώ θα ζήλευα στην θέση σου γιατί είναι φως φανάρι ότι κ του δικού σου δεν του περνάει απαρατήρητη, αλλιώς θα της είχε κόψει τον βήχα.Αλλά κ πάλι εσύ τον ξέρεις καλύτερα, εγώ πάντως θα πήγαινα στην πόλη που θα μείνουν κ θα έβλεπα τι παίζει..
Δύσκολα τα πράγματα.. Έχεις πρόσβαση στο χώρο της δουλειάς του ή κάπου όπου θα είναι οι δυο τους? Θα μπορούσες να τρυπώσεις το κινητό σου σε σημείο που δεν το βλέπουν (ενώ το έχεις βάλει αθόρυβο) να το αφήσεις να ηχογραφεί και να φύγεις. Μετά επιστρέφεις γιατί κάτι ξέχασες και το παίρνεις. Βρες πάντως μια αφορμή ώστε να μείνουν μόνοι τους. Θα μπορούσες να του πεις να βγείτε οι τρεις σας για να την γνωρίσεις καλύτερα και καλα.. Και κάποια στιγμή να λείψεις για όσο περισσότερο μπορέσεις. Ίσως γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.. Κάλη τύχη!!
Πέντε λέω, γιατί με αυτήν την πλοκή το τέλος είναι τελείως προβλέψιμο κι η απορία σου χαζή. Ο τίτλος επίσης. Πιο βαρετό κι από το να βλέπεις το βερνίκι (του κέρατου) να στεγνώνει. (... Κάπου το έχω ξαναγραψει αυτό...Σε σένα ήταν πάλι;)
Αν δεν ήθελε να σε στεναχωρεί, ως σωστός άνδρας που αγαπά με τρυφερότητα τη γυναίκα του, ακόμα κι αν έλεγες σαχλαμάρες - που αποδείχθηκε όχι - θα είχε αντιδράσει και δράσει αλλιώς. Το πολύ επίπεδο σας μάρανε μερικές. Αξιοπρέπεια δεν έχετε βρε παιδί μου; Ακόμη λοιπόν και να μην της πιάσει ούτε το χέρι (που δεν νομίζω) είναι ούτως ή άλλως απαράδεκτος.Σκούρα τα πράγματα εως κατάμαυρα.
Εμένα με εξοργίζει η συμπεριφορά του συντρόφου σου που είναι στο χέρι του να τη βάλει τη μαντάμ στη θέση της. Εκείνη θα είναι εξώλης και προώλης για να τη πέφτει σε δεσμευμένους όπως μας εξήγησες και μάλιστα κατάμουτρα χωρίς ντροπές. Αυτός δεν αντιδρά, γιατί αναπτερώνεται το ηθικό του και επιβεβαιώνεται ότι έχει πέραση ως άντρας. Δεν ξέρω εξομολογουμένη, εγώ που το διάβασα ενοχλήθηκα αφάνταστα και νευρίασα. Δύο μήνες πια που θα λείπουν μαζί, πού στο καλό θα πάνε; Ούτε μήνας του μέλιτος να είναι. Είμαι σίγουρη πως θα ενδώσει ο δικός σου και δεν είμαι σίγουρη αν θα αντισταθεί αφού από τώρα τα έχει λυμένα τα λουριά και δεν τη ξεκόβει. Θαρρώ πως θα κάνει τη πατάτα μαζί της, αν δεν έχει κάνει ήδη και σε δουλεύει. Στη θέση σου μπορεί και να τον χώριζα από τη στιγμή που χαμουρεύεται μαζί της κιόλας. Δεν ξέρω, δεν θα τον εμπιστευόμουν. Δεκατέσσερα χρόνια είναι πολλά φυσικά για να πάρεις μία τόσο σοβαρή απόφαση, αλλά από τη στιγμή που έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου και ξενερώσει με όλο αυτό, να τον χωρίσεις. Στη θέση σου μπορεί να την ξεμάλλιαζα και αυτόν να τον πετούσα με τα κλωτσίδια. Δεν τίθεται ακριβώς θέμα ζήλιας που βάζεις σαν τίτλο, είναι θέμα αξιοπρέπειας εκ μέρους σου και αυτοσεβασμού, αγάπης εκ μέρους του αν υπάρχει για το πρόσωπο που είσαι εσύ. Προσωπικά δεν θα έδινα καμία ευκαιρία σε αυτόν ξανά, παρά μόνο ένα τεράστιο Χ και ας κοπανούσε το πισινό του κάτω.
Scroll to top icon