ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2018 | 00:49

Γλυκουλα

Όταν σε αποκαλούν γλυκούλα, είναι ένας άλλος τρόπος να σου πει ο άλλος πως δεν σε βρίσκει όμορφη? Δεν είμαι και κανένα κοριτσάκι. Μικροδειχνω απλά. Και δεν με έχει αποκαλέσει ομορφη.
22
 
 
 
 
σχόλια
Θα συμφωνήσω με κάποιους προλαλήσαντες πως συνήθως είναι ένδειξη πως αρέσεις σε κάποιον. Σε εμένα όσοι μου το έχουν πει τους άρεσα. Αλλά δεν είναι η μόνη ένδειξη. Παρατήρησε τη γενικότερη συμπεριφορά του, αν προσπαθεί συνέχεια να είναι κοντά σου, αφορμές να σου μιλήσει και κυρίως παρατήρησε αν σε ακολουθεί με το βλέμμα του, όταν νομίζει πως δεν τον βλέπεις ή υπάρχει ηλεκτρισμός όταν κοιτιέστε. Τα έχω παρατηρήσει αρκετά αυτά να συμβαίνουν! ;-)
Αν θέλουν μπιτσες τότε δεν τους κάνεις. Εξου και η παρεξήγηση.Αλλά υπάρχουν πολλοί και πολλές που θέλουν να φύγουν από ζάχαρο. Οπότε μην πτοείσαι. Πάντως είναι γεύση που "αφήνεις" στον άλλον. Από την άλλη γλυκούληδες θεωρώ όσους βλέπω φιλικά γιατί μου βγάζουν κάτι τρυφερό αλλά σαν πρωτοξάδερφα μιας κι έχω πολλά.
Γλυκούληδες = πρωτοξάδερφα, γλυκοί = δευτεροξάδερφφα, φλώρος = αδερφός, φλωράτζα = δίδυμος αδερφός, μαλάκας = κακός ξάδερφος, λίγο μαλάκας = μέτριος ξάδερφος, πολύ μαλάκας = αποκληρωμένος ξάδερφος, ^°£{`~×|π¶∆ξαηφ19+_8 = γκόμενος και τα μυαλά = κιμάς...
Χάχαχα Σαβατζ, ε ξεκάθαρη είμαι όπως βλέπεις! Ε για μένα το να πω τον άλλον χαριτωμένο (και να τον βρίσκω και λίγο νερντ) είναι δείγμα ότι μ' αρέσει. Αλλά με το χαριτωμένος έχουν στραβώσει. Αντρες, τι να πεις.
Scroll to top icon