ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2018 | 13:54

Γονείς και γονείς...

Είμαι 20 χρονών. Η μητέρα μου είναι παλαιών αρχών. Λέει να μην έχω σεξουαλικές σχέσεις. Αυτό να γίνει όταν παντρευτώ και θα είναι η ώρα να κάνω παιδί. Σεξ και απόλαυση είναι για τα π..., λέει. Χθες, η κορή ενός οικογενειακού φίλου, η οποία είναι 18 χρονών και δεν ζει η μητέρα της, ρώτησε την δικιά μου για το πότε να κάνει τεστ παπ. Η μητέρα μου της είπε, δεν είναι ακόμα ώρα για σένα, είσαι μικρούλα. Η κοπέλα της είπε, όχι θα κάνω άμεσα το τεστ, είχα αδιαθετήσει πριν δέκα μέρες, τελευταία φορά έκανα σεξ προχθές, μπορώ να πάω αύριο για το τεστ; Έχω σκοπό να ρωτήσω τον γυναικολόγο μου, αλλά μιας και μου ήρθε τώρα στο μυαλο... Η μητέρα μου, "ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ;!". Ναι γιατί όχι; λέει η κοπέλα. Η μητέρα μου κατάπιε την γλώσσα της. Της τα μάσαγε, άλλαξε θέμα, δεν την κατατόπισε την κοπέλα. Όταν έφυγε η κοπέλα, η μητέρα μου σαν την κουτσομπόλα που έκανε την ανακάλυψη πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της κοπέλας να του πει για την συζήτηση. Έβαλε κιόλας ανοιχτή ακρόαση για να ακούσω και εγώ που θα έλεγε την κόρη του π.... Αυτό νόμιζε η μητέρα μου. Εκείνος χαλάρος. Του λέει η μητέρα μου, κατάλαβες τι σου λέω...η κόρη σου κάνει σεξ. Της είπε εκείνος, το ξέρω, μου το έχει πει, τα συζήταμε όλα μεταξύ μας, και στην τελική που είναι το κακό, είναι ενήλικη και κάνει σεξ με το αγόρι της, η κόρη μου είχε μια απορία, είμαι άντρας δεν ξέρω τις ημερομηνίες για τεστ, η μητέρα της δεν ζει και ρώτησε εσένα, δεν την απάντησες; Η μητέρα μου έμεινε άφωνη. Δεν της είχε απαντήσει. Πόσο ζήλεψα την σχέση που έχει η κοπέλα με τον πατέρα της, να μιλάει μαζί του ανοιχτά, να είναι ο άνθρωπος ανοιχτόμυαλος. Και εγώ έχω μάνα και κρυφακούει μην τυχόν και μιλήσω στο τηλέφωνο με κανένα αγόρι, να με παρακολουθεί και να μου κάνει φασαρίες συνέχεια, να καταπιέζω τα θέλω μου γιατί όπως λέει είναι ανήθικο να απολαμβάνεις το σεξ. Και σκέφτομαι ότι συνήθως οι κοπέλες το θάρρος για σχέσεις και σεξ το έχουν με τις μητέρες τους. Με το αγόρι μου μόνο χάδια υπάρχουν, δεν έχουμε προχωρήσει. Όσο και αν ξέρω όμως ότι η μητέρα μου είναι παράλογη, κατά βάθος νιώθω βρώμικη και τελευταία όταν απολαμβάνω τα χάδια αυτού που αγαπάω. Ξέρω ότι δεν μιλάει φυσιολογικά η μητέρα μου, όμως νομίζω ότι κατά βάθος μου έχει κάνει ζημιά. Ενώ τον θέλω, μου έρχονται συνέχεια τα λόγια της στο μυαλό μου και μαζεύομαι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι αμαρτία, ούτε βρωμιά το σεξ. Είναι μια βασική ανάγκη του ανθρώπου, ανεξαρτήτως φύλου. Ξέχνα αυτά που λέει η μητέρα σου και ζήσε τον έρωτα. Πάντα προφυλακτικό και τεστ Παπ κάθε χρόνο.
Μια χαρά σκέπτεσαι. Η μαμα σου έχει το δικό της κόλλημα, που κάποιος της το πέρασε για μα την ελέγξει. Εσυ εισαι ένας άλλος άνθρωπος, ενήλικος. Δυστυχώς δεν είχες την τύχη να έχεις την ανοιχτή σχέση με τη μαμα σου που θα σου επέτρεπε χρήσιμες κι εποικοδομητικές συζητήσεις επι του θέματος. Έχεις όμως τη δυνατότητα να απευθυνθείς σε γιατρό, εισαι ενήλικη, και να ρωτήσεις το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε απασχολεί, τα έχουν ξανακούσει όλα και θα πάρεις και τεκμηριωμένες πληροφορίες. Ζήστε όμορφες στιγμές με το αγόρι σου και μην δίνεις λογαριασμό για την προσωπική σου ζωή. Τα χρόνια δεν ξαναγυρνάνε. Φιλάκια!
Scroll to top icon