ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2018 | 22:19

Είναι κακό να είσαι ρομαντικος?

Είμαι αγόρι 17ετών σε 1χρόνο θα είμαι φοιτητής,πολλές φορές κουβεντιαζω με συμμαθητές μου όλοι ελπίζουν να πάνε φοιτητές και να πηδάνε δεξιά και αριστερά σαν τα κοκόρια...Εγώ ευελπιστώ να ερωτευθω σαν να υπάρχει αύριο να προσφέρω αγαπη και να κάνω ευτυχισμένη την κοπέλα που θα έχω κάνοντας οτι περνάει απο το χέρι μου,θέλω να αγαπήσω κ να αγαπήθω αλλά δεν το παραδέχομαι γτ οι φίλοι μου θα με πουν φλωρο κλπ...γτ να συμβαίνει αυτό?Γιατί οι ρομαντικοί και καλοπροαίρετοι άντρες να γίνονται προιον χλευασμού από τούς άλλους??
4
 
 
 
 
σχόλια
Μου θυμίζεις κάποιον <3Καταβαθως όλοι αυτό θέλουμε και ας μην το παραδέχονται μερικοί..! Επίσης θα βρεις σίγουρα μια κοπέλα που θα τα εκτιμήσει πάρα πολύ όλα αυτά και που θα προσπαθήσει να ανταποδώσει... Εγώ μια φορά θεωρώ πολύ πιο "αντρική" την δική σου συμπεριφορά, παρά των φίλων σου! Άντρας όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση να "πηδάς" δεξιά και αριστερά. Να είσαι τίμιος να λες μόνο αλήθεια και να αναλαμβάνεις ευθύνες. Αυτά δεν στα λέω σαν καμία θειτσα δύο χρόνια μεγαλύτερη είμαι. Τώρα αν οι φίλοι σου νομίζουν ότι θα **** σαν τα κοκόρια μάλλον θα απογοητευτουν λιγάκι. Τέλος μια φιλική συμβουλή. Όταν ένας άνθρωπος που είναι ρομαντικός και απειρος θέλει να ερωτευτεί, κινδύνευει να πέσει με τα μουτρα στον /ην πρώτο τυχαίο και στο μυαλό του να το μεγαλοποιησει . Μην το κάνεις αυτό. Αξιολόγησε την κοπέλα που έχεις απέναντι σου και πράξε ανάλογα. Και καλή επιτυχία στις εξετάσεις!
Scroll to top icon