ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2018 | 15:32

Το σιχαίνομαι

να ρωτάς έναν άνθρωπο ποια είναι τα ελαττώματά του και να σου λέει "είμαι πολύ μαλακός" "είμαι πολύ ευαίσθητος" "αφήνω τους άλλους να με εκμεταλλεύονται". Ότι ακόμη και τα ελαττώματα είναι απόδειξη της καλής τους καρδιάς. Μου έρχεται να ξεράσω όσους έχω γνωρίσει που μιλάνε έτσι είναι καθίκια. Το διαβάζω στις εξομολογήσεις καμιά φορά και σκέφτομαι ποιος ξέρει τι κουμάσι είναι αυτός ή αυτή που μιλάνε με τόσο μελιστάλαχτα λόγια για τον εαυτό τους. Όλοι για τον εαυτό μας μπορούμε να λέμε καλά λόγια το ζήτημα είναι τι λένε οι άλλοι που μας ξέρουν και μας έχουν φάει στη μάπα. Άλλοι και άλλες λένε πως έχουν μπλέξει με διάφορους και όλοι τους αδίκησαν επειδή είναι καλά κορίτσια ή επειδή δεν είναι καγκουράδες τι θα ακούσουμε ακόμη πολύ κάρβουνο μιλάμε για ιστορικό κάψιμο.
9
 
 
 
 
σχόλια
Πάλι αρχίζει το τσουβάλιασμα. Είμαι ένας άνθρωπος προσωπικά ειλικρινής, δοτικός και αληθινός και μου έχουν φερθεί πολύ άσχημα ενώ δεν το άξιζα. Κατά την άποψή σου θα ανήκω και γω στις γενικεύσεις που κάνεις. Δεν είναι όλοι το ίδιο και να ξέρεις πως κάποιοι σίγουρα μιλούν υποκριτικά και ψεύτικα, αλλά ανάμεσα σε αυτούς θα δεις και άτομα στο μήκος κύματος που σου λέω για μένα. Τα λόγια μας συνοδεύονται με πράξεις πάντα.
Το θέμα δεν είναι τι λένε, αλλά ποίος το λέει, αυτό έχει για μένα βαρύτητα. Όλοι κρινόμαστε εκ του απότελεσματος, αλλά δε σημαίνει ότι το αποτέλεσμα, φέρνει και την ευτυχία.Μη κρίνετε τους ανθρώπους εύκολα και τους κατηγορείτε για πλάκα, γιατί καμιά φορά δε ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή.....
Καλά, δεν είναι κάτι για να οργίζεται κανείς.Ο άνθρωπος εξάλλου στον οποίο δια βίου υποκρινόμαστε είναι ο εαυτός μας.Όσο κανείς γνωρίζει περισσότερο τον εαυτό του τόσο θλίβεται.
Scroll to top icon