ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2018 | 22:02

Φεύγω από την πόλη που αγαπώ για να βρω... εμένα

Μεγάλωσα εδώ από μικρός. Εδώ είναι οι φίλοι και οι γνωστοί μου. Εδώ πέρασα τις περισσότερες εμπειρίες της ζωής μου. Από αυτό το μέρος γνώρισα πριν πολλά χρόνια μια κοπέλα με την οποία μας χώριζε η απόσταση. Όσο μεγάλη και αν ήταν η απόσταση βρίσκαμε τρόπο και κάναμε υπομονή μέχρι να σταματήσει να μας είναι εμπόδιο. Έτσι και έγινε, με την μόνη διαφορά πως πλέον δεν είμαστε μαζί.Από τότε έχει βγει με, τουλάχιστον, δύο άτομα που γνωρίζω. Ήρθε εδώ για εμένα και πλέον βγαίνει με άλλους, ακόμα και άτομα που ξέρω. Αυτή η κατάσταση με έχει αλλάξει. Δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά, δεν μπορώ να εστιάσω στη ζωή μου, είμαι μονίμως μπερδεμένος και με χαμηλή αυτοπεποίθηση. Νιώθω ντροπιασμένος και ταπεινωμένος.Γενικότερα από την ημέρα που χωρίσαμε νιώθω πως με βαραίνει αυτή η περιοχή και νιώθω αμήχανα κάθε φορά που βγαίνω από το σπίτι. Το μυαλό μου είναι μονίμως σε σύγχυση.Κάπως έτσι έκανα οικονομίες τον τελευταίο καιρό, κρυφά από κάθε γνωστό και φίλο και πλέον έχω αρχίσει αναζήτηση προς άλλα μέρη, μακρυά από εδώ.Δεν το κάνω από εκδίκηση ή από φόβο. Το κάνω γιατί επηρεάζεται η ψυχολογία μου κάθε φορά που θα βγω από το σπίτι. Νιώθω έναν φόβο, ένα κενό, κάτι παράξενο που δεν μπορώ να εξηγήσω. Αποφεύγω να κοιτάω τον κόσμο για να μην την δω κάπου. Δεν είμαι αυτός που ήμουν. Μου έχει λείψει ο παλιός μου εαυτός.Ελπίζω αν όλα πάνε καλά στο καινούργιο μου σπίτι να γίνω αυτός που ήμουν. Ένας τρελαμένος γεμάτος χαρά, όρεξη και χιούμορ άνθρωπος.Το έχω πραγματικά ανάγκη!
2
 
 
 
 
σχόλια
Είναι από τα πιο όμορφα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ στην ίδια φάση είμαι.Σου εύχομαι καλή αρχή, κουράγιο και δύναμη!
Scroll to top icon