ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2018 | 22:00

Πάχος-Ρατσισμός-απογοήτευση

Αχχ δεν θα πω πολλά, απλώς θέλω να κάνω καποιες ερωτησεις....γιατί η κοινωνία μας είναι έτσι??? Ναι ειμαι υπέρβαρη (120 κιλά για την ακρίβεια) μα είναι αυτός λόγος για να μην μου μιλάνε οι άλλοι?? Να μην θέλει κανενα παιδί να τα φτιάξει μαζί μου γιατί όπως λένε όλα: Θέλουν να τα φτιάχνουν με μοντέλα? (Μου το έχουν πει και αυτό) Μα όταν τρώω κάτι στο σχολείο να λέγονται αιδιαστικη ενώ όταν το κάνουν τα"μοντέλα"τις τάξης είναι απλώς θεές?? Οι ίδιοι μου οι γονεις-συγκενεις να ντρέπονται για εμένα μόνο και μόνο επιδή είμαι χοντρή?? Μια αδύνατη δνε καταλαβαινει....σου λέει ένα "αδυνατησε" και όλα κομπλέ....Ε ΌΧΙΙΙΙΙ, εγώ δεν θέλω να αλλάξω γαι κανενα....εσείς τι μου προτείνετε να κάνω???
2
 
 
 
 
σχόλια
Είναι τραγικό αυτό που περνάς, και σε νιώθω.Από την άλλη είναι κάτι που σε ενοχλεί και σε εμποδίζει να ζήσεις τη ζωή που θέλεις (αλλιώς δεν θα έγραφες εδώ, θα τους έγραφες όλους ξέρεις που).Οπότε οτι κάνεις πάνω σ'αυτό το θέμα, δεν το κάνεις για τους άλλους, αλλά για σένα και μόνο.Φυσικά και δεν είναι εύκολο να χάσεις κιλά (μακάρι να ήταν!). Κάνε εξετάσεις, πήγαινε σε διαιτολογο ή/και ψυχολόγο, γυμνάσου.Όταν χάσεις τα κιλά που σε βαραίνουν (οχι απαραίτητα αυτά που θα σου δώσουν σώμα μοντέλου, αλλά τόσα όσα να αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σου), θα ευχαριστείς τον εαυτό σου για την προσπάθεια.
Scroll to top icon