ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2018 | 17:02

Ζηλεύει αφόρητα

Τον αγαπάω πολύ ήμαστε 2,5 χρόνια μαζί και πότε δεν του έχω δώσει δικαιώματα τον τελευταίο καιρό βρήκα δουλειά και είμαι μόνιμη.... Το αγόρι μου ζηλευε από την αρχή της σχέσης σε φυσιολογικά επίπεδα ίσα ίσα που με γοήτευε αυτό στην αρχή πίστευα πως δεν ήθελε να με χάσει για αυτό τον λόγο φεροταν έτσι... Έχει όμως 2 εβδομάδες αλλος άνθρωπος . Αρχισε να μου λέει πως τον έχω γραμμένο , πως δεν νοιάζομαι γιαυτόν, πως έχει τρομερά νεύρα μαζί μου... Λέει καθημερινά αν τον αγαπάω καί όταν του λέω τον λατρεύω με ρωτάει πολύ η λίγο??.. Τα έχω χαμένα εδώ μου είπε πως έγω τον απάτησα με κάποιον άλλο χωρις να έχω δώσει κανένα απολύτως δικαίωμα... Δεν ξέρω αν φταίει που έχω γίνει μόνιμη στην δουλειά ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο. συγουρα η ανασφάλεια του δεν θέλω να τον αφήσω να τον χωρίσο αλλά όλο αυτό με πνίγει και δεν το καταλαβαίνει και όλο λέει έχει νεύρα μαζί μου δεν ξέρω τι να του πω τι να κάνω αλλά αν συνεχιστή η όλη κατάσταση θα τον αφήσω!!!
7
 
 
 
 
σχόλια
Μερικές φορές, η συγκεκριμένη τακτική εχει στόχο να σε πιέζει ψυχολογικά και συναισθηματικά με σκοπό να τον αφήσεις εσυ πρωτη και να βγάλεις αυτον απο τη δύσκολη θεση. Συζήτησε το μαζί του και άφησε του τελεσίδικο μήνυμα, πως είτε χαλαρώνει τα νεύρα του, είτε το λήγετε εδώ.
Αν και πιστεύω (και γνωρίζω) ότι το κόλπο "θα σε κάνω να με αφήσεις εσύ" είναι διαδεδομένο, δεν το είχα ποτέ συνδέσει με το πλαίσιο της άσκησης ζήλειας. Έχω την αίσθηση ότι η ζήλεια είναι ασθένεια και δύσκολα την υποκρίνεται κάποιος πειστικά, ωστόσο είναι μια ενδιαφέρουσα οπτική που δεν την είχα ξανασκεφτεί.
Βεβαίως, αλλά αν εκδηλώνει παθητική ζήλεια ύστερα απο 2,5 χρόνια ή κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες να το κρύψει όλον αυτον τον καιρό ή προσποιείται τον ζηλιάρη για τον λογο που είπα.
Ή αντελήφθη κάποια συγκυρία ως απειλητική (την δουλειά μαζί με συναδέλφους εν προκειμένω). Ισχύει πάντως αυτό που σου είπα, βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την οπτική σου. Μπορεί όντως να υποκρίνεται!
Αναρωτιέμαι σε ποιον εργασιακό τομέα σε έκαναν μόνιμη γράφοντας "χωρίσο" και "συνεχιστή"...Κατά τ` άλλα η ζήλεια και ο φθόνος δεν αντέχονται σε μία σχέση. Αν δεν τραβάει άλλο, λήξτε το.
Scroll to top icon