ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2018 | 20:53

Ρεαλιστικά μιλαμε

Όχι ιστορίες γι αγρίους και πράσινα άλογα...Εσείς τι νομίζετε κάποιος που είναι κατακοιτος χρονια και ειναι παντρεμενος(και γυναίκα αντίστοιχα) δεν τρωει κερατο; Εδώ είσαι υγιής απικο σε όλα και πάλι βρίσκει αλλον-η και γίνεσαι ταρανδος...αν υπάρχει χρονιο πρόβλημα υγείας δεν είναι πιο μεγάλες οι πιθανότητες;Οι ανάγκες υπάρχουν πόσο να περιμένει ο άλλος;Με αφορμή περιστατικό στη δουλειά όπου παντρεμένος παράτησε τη σύζυγό με σκλήρυνση κατά πλάκας για μια άλλη.Από τη μια ο νόμος σου δίνει το δικαίωμα σε τέτοια περίπτωση να χωρίσεις... Η εκκλησία οχι γιατί είστε μαζί υποτίθεται και στα καλά και στα κακα. Όμως πρακτικά συμβαίνει... Ξέρω θα πείτε αν σ αγαπάει κι αλλά τέτοια αλλά γι αυτο έκανα κι αυτήν την εισαγωγή... οι χρόνιες καταστάσεις έχουν τέτοιες καταλήξεις.... λυπηρό αλλά συμβαίνει.
8
 
 
 
 
σχόλια
Έχω ζήσει κατάσταση που περιγράφεις και η σύζυγος έμεινε δίπλα στο σύζυγο επί 32 συναπτά έτη έχοντας προβλήματα υγείας ο δεύτερος. Έχω παράδειγμα γνωστής που ο άντρας της έχει 25 χρόνια σκλήρυνση κατά πλάκας, τώρα έχει σχεδόν καθηλωθεί. Και εξακολουθεί να είναι δίπλα του. Αν τώρα οι δύο σύζυγοι που περιγράφω έριξαν κανένα κέρατο, δεν το γνωρίζω. Επίσης, δεν αγιοποιώ τίποτε και δε λέω πως η παραμονή των συζύγων οφείλεται σε ''αγάπη'', έρωτα ή κάτι αντίστοιχο: ενίοτε και το ''τι θα πει ο κόσμος'' αρκεί για να μείνει κάποιος/Επομένως, το να γενικεύουμε για ένα τέτοιο ζήτημα νομίζω ότι είναι άτοπο.
Bess, εσύ;Ακόμα να δαμάσεις τα κύματα;Ρεαλιστικά θα σου πω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι απάνθρωποι σαν το παράδειγμα που αναφέρεις.Και δεν βάζουν όλοι τις δικές τους ανάγκες πάνω από τα προβλήματα υγείας των άλλων ώστε να κερατώνουν. Δεν είμαστε ζώα για να μη μπορούμε να τιθασεύσουμε τις ορμές μας.Όσοι παρατούν ανθρώπους με προβλήματα υγείας δεν τους αγάπησαν ποτέ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon