ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2018 | 23:57

Μπορεί να καταλάβει έστω ένας πως νιώθω;

Δουλεύει πολύ και κουράζεται..Το σέβομαι όσο μπορώ, πραγματικά..Κι εγώ δουλεύω, επίσης. Οχι όσο αυτός, το παραδεχομαι. Απλά είμαι εγω που αισθάνομαι την ανάγκη να συνεβρεθούμε και μια φορα παραπάνω, όπως παλιά..Μια στο τόσο:Αυτός με τίποτα. Μετά την πρώτη φορά, πέφτει για ύπνο κομμάτια..Πριν λιγο καιρο και για κανα μηνα περιπου, δεν βρισκόμασταν καθόλου γιατί ειχε πεσει πολλη δουλειά. Ομως, δε γυρισε να μου πει εστω και τυπικα "Ξερεις, σ αγαπω σε σκεφτομαι, αλλα πραγματικα δεν μπορω αυτην τη στιγμη".Ετσι, να με καθησυχάσει δείχνοντας οτι σκεφτεται τα συναισθηματα μου ανεξαρτητως του, αν μπορει να ανταποκριθει..Υπάρχει τρόπος να μείνω κι εγώ ευχαριστημένη, όπως πχ μια φορά να μείνουμε στο σπίτι και να αράξουμε αντί να βγούμε!Το συζητησα μαζί του πριν και δεν τον ενοιαξε ιδιαιτερα..Του ειπα οτι υπαρχει λυση και οταν με ρωτησε ποια ειναι αυτη, απλώς του ζητησα να αναλαβει να τη βρει εκεινος. Και καταληξαμε να τσακωνομαστε..Απλα παντα μα ΠΑΝΤΑ πρεπει εγω να του δινω τη λυση ετοιμη στο χερι για καθετι.Δεν ειναι ετσι παιδια οι σχεσεις...Το σεξ ειναι μια πολυ ιδιαιτερη ανάγκη.Δεν μπορεί να με ακυρωνει ετσι και να θεωρει αυτονοητο οτι θα το κανω γαργαρα. Με αντιμετώπισε με μια απάθεια και ολο αυτο το κλίμα μ' έκανε να νιωσω πολύ άβολα. Σα να ζητιανέυω σεξ. Στεναχωρεθηκα πολύ κι έκλαψα σε βαθμο που ακυρωσα την αυριανη μας συναντηση. Μέχρι και στο τελευταίο μήνυμα με κατηγορούσε κι έλεγε "ελεος". Έλεος για ποιο πραγμα, που θελω να κανω σεξ με το αγόρι μου μια φορα παραπάνω μια στο τόσο; Αμα το κανουμε λιγο παραπανω θα με βγαλει υπερβολικη. Αμα χωρίσω, θα με βγαλει ρηχή. Αμα παω με άλλον, θα με βγαλει τσουλα. Αμα παραπονεθώ, θα με βγαλει τρελή. Αμα δεν μιλήσω, θα πιέζομαι εγω. Μη φορτώνετε τους άλλους με ενοχές για να δικαιολογήσετε τις δικές σας αδυναμίες, ρε παιδιά.Δηλαδή, επιτέλους, μπορέι να με καταλάβει κάποιος;Γ. 24 (Αυτός 26)
3
 
 
 
 
σχόλια
ειναι φανερο οτι ο καθενας ζηταει διαφορετικα πραγματα. το τι θα σε πει ειναι δικο του θεμα και δεν θα πρεπει να σε ενδιαφερει. κατσε ομως εσυ και διαλεξε τι θες να κανεις γιατι ο τυπος δεν προκειται να αλλαξει απο οτι φαινεται.
Για να αντιδράς έτσι χαζά, μάλλον σου συσσωρευτηκαν κι άλλα πραγματα. Μην ασχολείσαι με το τι θα σκεφτεί ο άλλος "στην περίπτωση που". Να κάνεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλά!!Δε νομίζω ότι ζητιανεύεις πάντως να πω την αλήθεια ούτε διαβάζω κάτι παράλογο.Μάλλον θα τα βρείτε όταν καταλάβει ότι η δουλειά είναι δουλεια και η σχέση σχέση και ολα χρειαζονται μια καλη ισορροπια για να συνυπαρξουν!
Του είπες ότι υπάρχει λύση αλλά μετά του ζήτησες να τη βρει μόνος του; Τι wtf συμπεριφορά είναι αυτή; Είναι ακριβώς το ίδιο με το να σε ρωτάει τι έχεις και να του λες τίποτα. Αν θεωρείς ότι δε σε ακούει, δε σε προσέχει κλπ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Αν θέλεις να συνεχίσετε, μάλλον πρέπει να αποδεχτείς το ότι τα περιμένει όλα έτοιμα και να πορευτείς βάσει αυτού.
Scroll to top icon