ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2018 | 21:32

Πλιζ χελπ

Δεν ειναι ακριβως εξομολογηση αλλα ζηταω συμβουληΛοιπον ειμαι σε μια σχεση περιπου 2 χρονιαΖηλευω πολυ και εχω φουλ ανασφαλειαΓενικα νιωθω δεδομενη. Αλλα σε αυτη τη σχεση εχω κρεμαστει πανω του Τον εχω φουλ πρωτεραιοτητα αλλα δε νιωθω το ιδιοΕιναι καλος. Μου μιλαει νορμαλ.. αυτο ππυ με ενοχλει ειναι οτι δε νιωθω να μοιραζεται πραγματα μαζι μου.παραδειγμα: χωρις να κανω ερωτησεις για να γινει συζητηση δε θα μοιραστει ενα γεγονος μαζι μουΕιναι πολυ δωτικος σε ολους τους αλλους και μετα σε εμεναΕνθουσιαζεται με πραγματα,ατομα και καταστασεις που δε με περιλαμβανουν. Επισης δε δειχνει τοσο την αναγκη οτι θελει να με δει αν ειμαστε τυχαια σε κοντινα "μερη" Κσι επισης..οπως ολοι οι αντρες..δε φλερταρει ακριβως..αλλα φαινεται οτι στη δουλεια του.. θα εξυπηρετησει μονο ωραια και συνομηλικηΓενικα επιλεγει τελος παντων ποια θελει να εξυπηρετησει και θα υπαρχει οικειοτητα. Σε αλλες περιπτωσεις εξω.. μου λεει οτι "ψηλοντρεπεται" αλλα στη δουλεια γινεται αλλος ανθρωποςΗ ζηλια μου σε οτι αφορα τις γυναικες ειναι υπερβολικη και το καταλαβαινω γιατι υπαρχουν φασεις που μπορει να μη συμβαινει τιποτα και να φρικαιρνωΑλλα οι πρωτεραιοτητες που βαζει μου δειχνουν και οτι με παραμελει αρκεταΘσ τρεξει για αλλους ανθρωπους. Αλλα για εμας.θα κανει μεχρι εκει που βολευεται. Ετσι νιωθω δηλαδη..Σε φασεις που συζηταμε δε θα με ακουσει. Θα με αγνοησει. Οταν υπαρχει αλλη ισως ειναι πιο απομακρος. Αλλα και το τελευταιο πιθανοτατα να ναι στο μυαλο μου λογω ζηλιας Αλλα η επιθυμια που νιωθω εγω να τον δω. Τα καθημερινα πραγματα που μοιραζομαι ..το οτι δεν προκαλω και δε δινω δικαιωμα για να συμβει το παραμικρο περιστατικο εστω φλερτ με καποιον και ειμαι τυπικη ειτε το μαθει ειτε οχι..με κανει να νιωθω και λιγο βλακας.Οταν ειναι με το κινητο δε με ακουει καν..Κανει οτι περναει απο το χερι του για να καλυψει χατηρια αλλωνΓενικα νιωθω οτι κανει τη ζωη του... και απλα εχει δεδομενα καππια πραγματαΚανει το χαβαλε του και αφιερωνει οσο χρονο θελει σε οποιον επιλεξει..γιατι αλλιως δεν μπορω να εξηγησω την ολη φασηΔε μου βγαινει να ειμαι πολυ "θερμη" μαζι του γιατι εχω φαει ξενερα απ ολα τα παραπανω. Σε αυτο φταιω..Ο τροπος ππυ μου φαιρεται ειναι νορμαλ. Θα με αγκαλιασει θα μου μιλησει καλα.... και εγω θα ειμαι ψυχρη...εκεινος θα επιλεξει να βρεθουμε αλλα δε θα ασχοληθει ιδιαιτερα. Δεν ειναι οτι δε μ δειχνει τιποτα.. αντιθετα οπως ειπα εγω δε δειχνω συναισθηματαΑλλα δε νιωθω αυτο που του δειχνω μεσα μου... γιαυτο και δε θελω να χωρισωΘεωρω πως πρεπει να επικεντρωθω σε κατι γιατι τον εχω κανει επικεντρο αλλα δεν ξερω τι?Θα ηθελα πλιζ γενικα συμβουλες και βοηθειαΔε θελω να χωρισω δε θελω να νιωθω ετσι σκατα.θελω να αλλαξει καποια πραγματακια αλλα επειδη δεν το βλεπω..εχω φρικαρειιιΧεεεελπ. Τι να κανω?
4
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω ότι το θέμα σας είναι απλό (και προς Θεού ΔΕΝ άπτεται της αρμοδιότητας ειδικού ψυχολόγου, ψευτολόγου ή μπουρδολόγου και κάθε συναφούς ειδικότητας): σε έχει γιατί ''πρέπει'' να έχει μία σχέση. Δεν είσαι αυτή που επιθυμεί πραγματικά, βολεύεται για πολλούς και διαφόρους λόγους. Και πολύ πιθανόν, μία ημέρα να φύγει χωρίς να αντιληφθείς καλά καλά το πώς και το γιατί.
Πιστευω αν πας σε εναν καλο ψυχολογο,θα λυθουν πολλα απο τα πραγματα που σε προβληματιζουν σχετικα με τις ανασφαλειες και στη συνεχεια με τη ζηλια. Αυτα ειναι καθαρα δικα σου θεματα για λυσιμο. Να ξερεις οτι ο μονος που μπορουμε να αλλαξουμε ειναι ο εαυτος μας,το πως βλεπουμε τις καταστασεις. Δες τι θες απο τη σχεση σου,γιατι αν του τυπου παιζει το ματι του, μια ζωη στη τσιτα θα εισαι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon