ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2018 | 00:45

Φλερτ

Θελω να πλησιασω καποιον που βλεπω συνεχει πανω στο αστικο; Μα πως να το κανω; Πως να τον φλερταρω;
5
 
 
 
 
σχόλια
Εννοεις να πλησιασει η κοπελα και να κανει τη πρωτη κινηση; Για ποιο λογο μια κοπελα με ψυχικη υγεια θα θελησει να πλησιασει εναν αντρα (;) που δεν εχει τη στοιχειωδη αυτοπεποιθηση να κανει αυτος τη πρωτη κινηση και αντιθετως εχει ενα φοβικο-μιζερο-κακομοιρο χαρακτηρα; Αν ηταν νορμαλ αντρας, θα ειχε ηδη κανει τη κινηση διχως καν να τον ενδιαφερει-αγχωνει το τι θα γινει. Απλα θα εκανε αυτο που εκεινος θα ηθελε τη καθε στιγμη. Αντρας χωρις αυτοπεποιθηση...και λεμε τωρα στη κοπελα να αποκτησει την αυτοπεποιθηση που θα επρεπε να ειχε ο αντρας και να κανει και τη πρωτη κινηση που θα επρεπε και αυτο να το ειχε κανει ηδη ο αντρας.
Ε τότε εγώ δεν έχω ψυχική υγεία. Γιατί άνετα θα το έκανα αν μ' άρεσε κάποιος και τον είχα σταμπάρει.Τώρα αν θέλει να κάνει μόνιμα η άλλη την πρώτη κίνηση ξενερώνεις. Εκεί είναι θέμα. Όχι στην πρώτη κίνηση. Δεν κολλάμε σ' αυτά.
Βελτιωσε ή τονισε την εμφανιση σου και απλα φροντισε να σε δει. Τα υπολοιπα αστα για αυτον. Αν δεν ανταποκριθει, δεν αξιζει. Παρατα τον στις φοβιες του και ψαξε για κανεναν αντρα που θα τολμησει (το αυτονοητο) οταν δει μια ομορφη κοπελα μπροστα του να ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να της μιλησει ως ανθρωπος και οχι ως ενας αμπαλος και μιζερος μαλακας. Καλο βολι.
Scroll to top icon