ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2018 | 15:39

Εξομολογουμαι

..οτι απεχω απο τις σεξουαλικες σχεσεις (7+ χρονια), διοτι φοβαμαι τα κονδυλωματα και πολλα αλλα, λογω, οτι εχουμε γινει ενα απεραντο κρεβατι!!Α30
3
 
 
 
 
σχόλια
Πιστεύω πως το θέμα σου είναι βαθύτερο και το ότι «έχουμε γίνει ένα απέραντο κρεβάτι» είναι μια γενίκευση που σε βολεύει πολύ για να ταΐσεις τη φοβία σου. Όσο για τα κονδυλώματα κανε το εμβόλιο και για τα υπόλοιπα χρησιμοποίησε προφυλακτικό εννοείται. Απόλαυσε τη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα.
Καλέ, εγω κόντευα τα 3 χρονια αποχής απο το σεξ και νόμιζα, οτι ειμαι υπερβολική. Πάντως, η μεγαλύτερη καυλα στο κρεβατι, ειναι να το κάνεις με τον ανθρωπο που πραγματικα ποθείς, ειδάλλως, τι κάνεις σεξ, τι αυνανίζεσαι, δεν εχει διαφορά.
Προσωπικά στις αρχές του 2019 κλείνω εφτά χρόνια, τώρα σε λιγότερο από δύο μήνες δηλαδή αλλά δεν έχω καμία σχέση με την περίπτωσή σου.Πλέον μου λείπει πολύ περισσότερο το να είχα μια σύντροφο να της έδινα ένα γλυκό φιλί, να πηγαίναμε κάπου χεράκι-χεράκι, να άγγιζα το χέρι της με τρυφερότητα, να ανταλλάζαμε χάδια παρά αυτή καθαυτή η σεξουαλική πράξη.Αν και διαφωνώ με την εξομολόγησή σου καθώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχεις λόγο να φοβάσαι για ασθένειες επειδή δεν είναι έτσι όπως θεωρείς εσύ στο μυαλό σου,δηλαδή δεν αλλάζουν συνέχεια σεξουαλικούς συντρόφους παρ όλα αυτά κατανοώ ότι είναι ένας φόβος σου.Προσπάθησε να απαλλαγείς από αυτό τον φόβο ή κάνε ό,τι νομίζεις αν πιστεύεις ότι δε γίνεται.
Scroll to top icon