ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2018 | 19:39

Christmas fever.??

FINALLY πλησιάζουν.Λαμπακια παντού,χριστουγεννιάτικη playlist non stop,μελομακάρονα,κουραμπιές,και cheesymainstream χριστουγεννιάτικες ταινίες στην tv.Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από αυτό.Απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν τους αρέσει όλο αυτό.Για μένα η καλύτερη περίοδος του χρόνου είναι αυτή.Οχι η άνοιξη,όχι το καλοκαίρι(απεχθάνομαι την ζέστη,κρύο forever).Την περιμένω πως και πως.Ανυπομονω να στόλισω και να γεμίσω το σπίτι με φωτάκια.(λευκά κατά προτίμηση,να είναι και aesthetic pleasing)Μόνο και μόνο η αναφορά των Χριστουγέννων με κάνει να νιώθω μέσα μου μια απερίγραπτη χαρά ρε παιδιά.Με κάνει να νιώθω ξανά παιδάκι.Θέλω Christmas all year long.ζηταω πολλά;*Disclaimer:για όσους scroogιδές διαβάζουν αυτή εδω την εξομολόγηση θα παρακαλούσα να κάνουν μεταβολή και να αλλάξουν εξομολόγηση και να με αφήσουν να χαρώ την αγάπη μου για τα Χριστούγεννα.Ευχαριστω.??
6
 
 
 
 
σχόλια
Μαζι σου!!!! Λογικα αυτη τη βδομαδα ξεκιναω το στολισμα!! * Christmas mood *Θεωρώ γιορτες οπως τα Χριστουγεννα ειτε θρησκευτικά είτε εμπορικα, ειναι μια ευκαιρια καθε φορα να ερχομαστε κοντα με τον εαυτο μας και φυσικα με το περίγυρο μας!!Καλες γιορτες να εχουμε με υγεια!
Το μονο που αξίζει αυτη η εποχη είναι για τους κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα, τις δίπλες, γενικα ολα αυτα τα γλυκα και τα πρώτα χιόνια... Αν και το τελευταίο το ξανασκεφτεσαι οταν σου έρχονται στο μυαλό οι άστεγοι!
Τι ωραία η εξομολόγηση σου!!!Ειδικά όσο διάβαζα την πρώτη παράγραφο μου ερχόταν συνεχώς στο μυαλό όμορφες χριστουγεννιάτικες εικόνες και στιγμές!!!Μου αρέσουν και μένα πολυ τα Χριστούγεννα!!! Απλα ξέχασες να αναφερεις και τον Άγιο Βασίλη!!!Α και επίσης διαφωνώ μόνο εκεί που γράφεις για το καλοκαίρι...Γιατι εμενα είναι η αγαπημένη μου εποχή!!
Εγώ περιμενω να βρω γκόμενο να περάσουμε μαζί τις υπέροχες γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά πάλι μπακούρι θα είμαι. Γιατί ναι, ωραία τα φωτάκια και οι στολισμένες βιτρίνες, αλλά αν δεν έχεις μια αγκαλιά να κουρνιάζεις μεσα στο κρύο, να τρώτε μαζι μελομακάρονα και να βλέπετε «πολικό εξπρές», ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ, που θα έλεγε και η Ντένη :Ρ
Scroll to top icon