ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2018 | 19:10

Άντρες.

Είμαι 20 και πιάνω τον εαυτό μου να μου αρέσουν πολύ συχνά άντρες στα 27-30. Νομίζω ότι θα ένιωθα πιο όμορφα και άνετα δίπλα σε κάποιον νέο μεν οχι παιδι δε. Θα μου πεις σιγα το νεο, καθε μερα το ακουμε...Η ερώτηση μου τελοσπάντων είναι, πως ένας άντρας σε αυτήν την ηλίκια βλέπει μια κοπέλα κόντα 10 χρόνια νεότερη. Τα 20 από τα 27 είναι εντελώς διαφορετική φάση και ανησυχώ μηπως κάποιος που επιλέγει μικρότερη σύντροφο , θέλει απλά να περάσει καλά, η έχει διάφορα προβλήματα και ανασφάλειες που νομιζει οτι δεν θα φαίνονται όταν εχει να κάνει με μία σχετικά αβγαλτη κοπέλα. Η μήπως μπορεί να προκειται για καποιον που ο ιδιος αρνειται να μεγαλωσει επομενως νιωθει καλυτερα να ειναι με καποια μικρη. Ετσι , σκεπτόμενη αυτα γινομαι λιγακι καχυποπτη .
9
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ ειμαι 21 και τα είχα και με 32αρη (πλεον) και με 26αρη σχετικά πρόσφατα. Για να σε ενθαρρύνω πάντως, εμένα μου την πέφτουν σχεδόν αποκλειστικά 30αρηδες, άντε να ειναι 26-27 οι πιο νέοι και δεν θέλουν υποχρεωτικά ξεπέτες, επειδή ειμαι μικρότερη, τους ενδιαφέρει η οικοδόμηση μιας σχέσης, καθως γνωριζομαστε (άσχετα αν εμένα δεν μου κάνουν το κλικ στην πορεία), οποτε μην απελπίζεσαι, μια χαρά μας κοιτάνε εμας τις μικρούλες.
δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα αγόρια, εγώ δεν θα κοίταζα μια 20ρα με την σκέψη οτι (γενικεύοντας) μια 20ρα θα έχει μια σχετική ανωριμότητα που θα με κουράσει σε μια σχέση. Αλλα.. αυτό δεν είναι ο κανόνας υπάρχουν οχι 20χρονες αλλα και 18χρονες μην σου πω πολύ πιο ώριμες απο πολλούς 30ρηδες που γνωρίζω μην σου πω κι απο εμένα (όλοι ξέρουν πόσο ανώριμος είμαι εξάλλου :P ). Αυτά.
Eγώ δεν θα κοίταζα έναν άντρα κοντά στα 30, γιατί αμέσως θα υπέθετα ότι θέλει κάποια που μπορεί να πατρονάρει (έστω και υποσυνείδητα), ή μια ξεπέτα. Μικροδείχνω και όταν μου μιλάνε άντρες στην ηλικία σου σκέφτομαι τι στο καλό θέλουν με κάποια που μοιάζει 17... Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις, που και 30ρηδες φέρονται ανώριμα και 20χρονες φέρονται ώριμα.Εξ. Θα το επιχειρούσα μόνο αν ήμουν σίγουρη ότι ο άλλος δεν με θεωρεί μπέμπα που μπορεί να πλάσει οπως θέλει και μονο αν ημουν σιγουρη ότι δεν έχει θέματα όπως λες. Αυτό γίνεται μόνο αν έχεις μιλήσει με τον άλλον και γνωριζεστε ήδη, κομματακι δύσκολο...
Scroll to top icon