ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2018 | 00:59

Μακάρι

Να ήξερες πόσο πολύ μου λείπεις.
4
 
 
 
 
σχόλια
Να εκδηλώνετε αυτά που νιώθετε στους άλλους εκτός από δύο περιπτώσεις:Α.Σας πλήγωσε ό, τι είχατε και χωρίς κάποια υπερβολή η σχέση ήταν καταστροφική. Εκεί δεν στέλνετε για λόγους αυτοπροστασίας. Να το κρατήσετε όσο αντέχετε. Προφανώς και την όποια αλλαγή και μάλιστα προς το καλύτερο με έργα και με λόγια σε βάθος χρόνου θα την όφειλε το άλλο μέλος αλλά είναι σχεδόν απίθανο να γίνει. Κάποια άτομα το κάνουν και γι' αυτούς άλλοι εκατό κάνουν και χειρότερα. Άρα σ' αυτή την περίπτωση κάνετε απολύτως τίποτα.Β. Εσείς που φερθήκατε άσχημα, ύπουλα και ξεσπασατε όλα σας τα κόμπλεξ. Να μη στείλετε. Δεν θα με ακούσετε γιατί ο εγωισμός είναι πάνω απ' όλα και δεν σας νοιάζει αν κάνετε κακό σε ένα άλλο άτομο. Το μετανιώσατε όντως όλο το κακό που κάνατε δείξτε το κι αν πάλι το άτομο που βλάψατε δεν μπορεί να σας συγχωρήσει αφήστε το ήσυχο. Α κι ένα μήνυμα ή και πολλά δεν είναι δείγμα μετάνοιας. Αλλά είναι.Όμως σ' όποιον Θεό κι αν πιστεύετε, πάψτε να νομίζετε ότι θα σας στρώσουν κόκκινο χαλί μ' ένα μου λείπεις. Κάποια στιγμή οι άνθρωποι που πίστευαν σε σας όσο τίποτα συνειδητοποιούν όλο το παρασκήνιο και προφανώς δεν τους νοιάζει πλέον ούτε η εκτίμησή σας ούτε ν ακούσουν για δήθεν αγάπες. Να μένετε μακριά. Κάντε από εγωισμό γιατί από κατανόηση ότι ΦΤΑΝΕΙ δεν κόβω να το 'χετε. :)
Όταν διαβάζω τέτοιες εξ, ξενερώνω πολύ. Πόσοι άνθρωποι είναι χώρια λόγω του εγωισμού τους; Στείλε μήνυμα εκεί που πρέπει. Πέρα από τη θετική έκβαση που μπορεί να έχει η σχέση σας, θα νιώσεις έστω ανακούφιση.
Scroll to top icon