ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2018 | 21:50

Κάποιοι λέτε πι@#ς

Εχω τελειώσει φυσιοθεραπεία σε τει και εδώ και 5 χρόνια φεύγω σεζον σε ξενοδοχείο 5 αστέρων ως μασερ.Ειμαι γυναίκα. Λυπάμαι ειλικρινά με όσους θεωρούν ότι πίσω από την πόρτα του δωματίου γίνονται όργια...Ο μισθός μου για πέντε μήνες μαζί με τα tips ανερχεται γύρω στα 12 με 13 χιλιάρικα. Εδω δουλεύω για 495. Με αυτά τα χρήματα, έκανα μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή, με αυτά τα χρήματα πήρα αμάξι, κατάφερα να φυγω από το πατρικό μου και βοηθάω και την μικρή μου αδελφή που σπουδάζει στην Χίο. Δεν έχω μπλεχτεί ποτέ σε παράνομες καταστάσεις κι όλα αυτά που φαντάζονται μερικοί. Προτάσεις υπήρχαν, για ένα ποτό η φαγητό αλλα αν δεν θες αρνείσαι και τελείωσε. Πώς κρίνεται έτσι μερικοί .Επιπλέον τον τελευταίο χρόνο έχω σχέση με παιδί που δουλεύει και αυτός στο ξενοδοχείο σε άλλο τμήμα. Ναι γίνονται πολλά...Αλλά νομίζω ότι η φαντασία ορισμένων, οργιάζει. Ως ελληνίδα που έχει λίγο μέσα της το κόμπλεξ των σπουδών, είχα αξιοπρεπή μισθό θα καθόμουν εδώ αλλα αφού μπορώ όσο ακόμη δεν έχω παιδιά να φεύγω και να έχω χρημστα για να κσνω πράγματα και αποταμίευση για το μέλλον, θα φεύγω ως μασερ ναι..Χαλαρώστε λίγο κάποιοι.
5
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν κάποια στερεότυπα, πορνογραφικής προέλευσης, για κάποια επαγγέλματα. Βλ. νοσοκόμα, γραμματέας, μασέζ, pizza boy/girl, baby sitters, κλπ. Αυτοί που τα αναπαράγουν, μπερδεύουν την φαντασίωση με την πραγματική ζωή. Μέχρι εκεί φτάνει το κοντό μυαλό τους. Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να ανοίξεις τα μυαλά των κολλημένων. Την π@παριά που είναι να πουν, θα την πουν.
Καλά, ενώ η αδερφή σου ξέρει ότι βγάζεις τόσα με αυτή τη δουλειά, προτίμησε να έρθει εδώ, να γίνει οικονομολόγος;Όταν λέω ότι η σχολή μου έχει σχεδόν μόνο χαζά άτομα...
Προσωπικά δε θα μου πέρναγε ποτέ από το μυαλό ότι ασχολείσαι με την πορνεία παράλληλα.Θα ήθελα να σε ρωτήσω: στα άτομα που όμως τους περνάει από το μυαλό και στο λένε, πιστεύεις ότι θα έλεγαν το ίδιο και για έναν άντρα μασέρ ή μόνο για τις γυναίκες; Τι λένε οι άντρες συνάδελφοί σου επάνω σε αυτό; Τους έχεις ρωτήσει; Κι αν η απάντηση είναι "μόνο για τις γυναίκες" τότε προφανώς μιλάς με μισογύνηδες που θεωρούν γενικότερα ότι οι γυναίκες είναι πουτ*νες κι ευκαιρία ψάχνουν να σε μειώσουν ώστε να αισθανθούν ανώτεροι οπότε, εγώ θα έλεγα, τουλάχιστον καταλαβαίνεις αμέσως με τι ανθρώπους έχεις να κάνεις. Ποιος θέλει να έχει οποιαδήποτε σχέση με μισογύνηδες; (Εγώ πάντως όχι. Εσύ;)Τέλος, η σωστή ορολογία είναι "μασέρ" για τους άντρες και "μασέζ" για τις γυναίκες. Και "φυσικοθεραπεία" αντί για "φυσιοθεραπεία". Ακόμη και το ΤΕΙ σου "Φυσικοθεραπείας" ονομάζεται. Καλύτερα να τα λες σωστά εάν θέλεις να λέγεσαι σωστή επαγγελματίας.
Το θέμα δεν είναι αν κάποιοι λένε πιπες. Ναι, κάποιοι λένε. Το θέμα είναι ότι όσες κάνουν πίπες για να βρουν /διατηρήσουν δουλειά ή για να βγάλουν παραπάνω λεφτά κτλ. ή για να επωφεληθούν άλλων προνομίων, δε θα το παραδεχτούν ΠΟΤΕ. Ξέρω άτομο που η ίδια μου είχε πει πως την πηδάγε το αφεντικό της μέσα στον χώρο εργασίας, γιατί ήξερε πως δε θα το έλεγα ποτέ παταεξω και είχε ανάγκη κάπου να το πει, όμως στις παρέες το έπαιζε δουλευταρου, αυτοδημιούργητη, στην εργατιά από μικρή... Και να τα ταξίδια ,να τα σκάφη ...Και δεν έμεινε ποτέ χωρίς δουλειά!
Scroll to top icon