ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.11.2018 | 20:33

Ατιτλο

Είμαστε μαζί 10 χρόνια με παιδάκι 3 ετών. Από τα 10 χρόνια τα 5 δούλεψε. Στην αρχή τον είχα Θεό. Δυστυχώς τον απομυθοποιησα αργά. Είναι ένας τεμπέλης, ανεύθυνος, Νάρκισσος, εγωπαθης που με έχει κάνει να αισθάνομαι οτι κάνεις δεν θα με ήθελε. Μια χαρά κοπέλα είμαι με την δουλειά μου την ΠΟΛΎ καλή για τα ελληνικά δεδομένα.Με έχει κτυπήσει 4 φορές το χειρότερο είναι πως για ότι συμβαίνει στη μεταξύ μας σχέση θεωρεί πως φταίω εγώ. Παιδιά δεν πίστευα ποτέ ότι είναι τέτοιο άνθρωπος.κι όμως, κυριακάτικα εγώ δουλειές παιδί μαγείρεμα και αυτός τα ξύνει. Ξέρω όμως... Έπρεπε να φύγω χθες..
5
 
 
 
 
σχόλια
Πρόκειται να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο αν μείνεις; Μάλλον όχι.Θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο αν φύγει(ς); Ω, ναι!Μην το σκέφτεσαι παραπάνω. Η κατάσταση αυτή δεν κάνει καλό σε κανέναν. Ούτε σε αυτόν που εφησυχάζεται σε μια δεδομένη κατάσταση όπου απλώνεται κατά τα όποια κέφια του, ούτε σε εσένα που είσαι αποδέκτης της ανεύθυνης και απαράδεκτης συμπεριφοράς του και φυσικά ούτε στο παιδί που διαμορφώνει τώρα τα πρότυπα του περί σχέσεων μέσα σε μια "άρρωστη", τελικά, οικογένεια.Κάλλιο αργά, παρά ποτέ, αγαπητή! Κάνε το επόμενο βήμα!Καλή δύναμη!
Από τη στιγμή που έχεις συνειδητοποιησει τη σοβαρότητα τής κατάστασης ποιος ο λόγος που δε φεύγεις? Οκ,είμαι απ έξω και ξέρω όσα μας γραφεις,όμως στέκομαι στα "παιδάκι 3 ετών", "με έχει χτυπήσει 4 φορες". Καλύτερα να λήξει τώρα αυτός ο γάμος πάρα να δει το παιδί πολύ χειρότερα πράγματα μεγαλώνοντας. Βασισου στην καλή δουλειά σου και προχωρα. Αξίζετε ένα καλύτερο μέλλον!
Scroll to top icon