ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2018 | 03:12

Ανησυχίες

Αν και σε γενικές γραμμές είναι πολύ ρομαντικός και τρυφερός απέναντί μου, λέει ή κάνει μια βλακεία και διαλύει το θετικο κλιμα στη σχεση μας (χρόοοονια σχέση). Για παράδειγμα, του ζητησα πολυ ευγενικα να με βοηθήσει στην εργασία μου, εξηγωντας του κατι πολυ απλό. Περιμενα να συμφωνησει ξεκαθαρα ή να αρνηθεί επειδή δουλεύει πολύ. Δεκτα και τα δυο!Μου απάντησε: "Καλά, βαριέμαι με αυτά, αλλά αμα ειναι επιτακτικη ανάγκη οκ". Αυτόματα του ειπα οτι δε χρειαζομαι βοηθεια τελικά.Δεν είπε κάτι φοβερό, το ξέρω, αλλά το "βαριεμαι" ειναι μια περιττη πληροφορία που δεν κανει εκεινον που εχει την αναγκη να νιωσει άνετα. Αν ηταν πχ ειχε αναγκη να με δει και του έλεγα "Βαριέμαι, αλλά αν είναι επιτακτική ανάγκη θα έρθω", θα ένιωθε καλά άραγε; Σ' εκεινον φάνηκα υπερβολική πάντως. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι δεν τον απασχολεί πως θα νιωσω γι αυτο και δε φιλτραρει το τι θα πει. Σε αντιθεση με μένα, που και φιλτραρω τις κουβέντες μου, μην τον πληγωσω και θα βοηθήσω τον ανθρωπο μου χωρις σχόλια και απολογούμαι αν τον φερω σε δύσκολη θέση. Αυτος, γενικα μιλωντας, για να καταλαβει οτι ενοχληθηκα πρεπει εγω να του το πω.Αναρωτιεμαι ωρες ωρες αν πραγματικά με γνωρίζει και γιατί ενω ξερει οτι θα με ενοχλήσει κάτι που θα πει/κάνει, το λέει/κάνει. Και μάλιστα δεν απολογείται εκ των υστέρων σχεδόν ποτέ αν και ξέρει ότι φταίει. Ετσι καταληγουμε σε τσακωμους, που το πεισμα μου τους γιγαντωνει μονο και μονο για να καταλάβει ότι δε μου περνάνε συμπεριφορές που πραγματικά δεν ειναι όμορφες. Όταν λογω του τσακωμου αναγκαζεται να κανει πισω γιατι εγω δεν, πλεον αμφιβαλλω για το αν εχει καταλαβει οτι εξαιτιας του προκαλειται ολο αυτο ή κανει πισω απλα για να τελειωνει..Κι αραγε αν ειχε καταλαβει τότε απλώς δε θα σταματούσε να προκαλει το ιδιο αποτελεσμα καθε φορα με αλλο στορι; Μου γκρεμιζει την εμπιστοσυνη, αυτο εχω να πω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω πως έγραψες για να ακούσεις ότι δεν κανεις κάτι λάθος και ότι έχεις δίκιο. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση δηλ και αυτός βαριέται και εσυ πιθανώς διογκώνεις τα πράγματα. Σε εκνευρίζει, μετά εσυ τον πρήζεις και μετά έρχεται τσακωμός. Βρείτε τα με συζήτηση σε κάποια άσχετη χαλαρή στιγμή δεν είναι και ανυπέρβλητα τα θέματα σας.
Έχω καταλήξει ότι υπάρχουν άνθρωποι με κοινωνικές αναπηρίες (αυτό το αφιλτράριστο που λες) κι ότι συνήθως αυτες έχουν ρίζα σε αδιαγνωστες νευρολογικές ατυπιες. Διαχείριση δλδ επιδέχονται, αλλά όχι αυθόρμητη συναίσθηση (αλλιώς θα τα φιλτραριζε)Εκτός αν τον πρήζεις και υπερβάλλεις σε αυτά που μας λες εδώ.
Scroll to top icon