ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2018 | 13:57

Καμμια γνωμη;!

Γνωρίζω ένα παιδί σχεδόν 2 χρόνια..στην αρχή πριν γνωριστούμε ήταν πολύ σοβαρός και δεν με κοίταζε σαν ξελιγωμένος όπως άλλοι κ αυτό μου άρεσε..μετά που γνωριστήκαμε συνέχισε να είναι σοβαρός αλλά μου έδειχνε πως του αρέσω με τον τρόπο του..πάντα όταν ήμουν κακόκεφη μου μίλαγε γλυκά και με άκουγε!!συνέχεια μου έκανε κοπλιμέντατα αλλά μέχρι εκεί γιατί είχα σχέση...το θέμα μου έιναι πως από όταν χώριαα μου έχει ζητήσει 2 φορές να βγούμε αλλά φοβάμαι να βγώ μαζί του γιατί ο πρώην μου έκανε μεγάλη ζημιά και έχασα την εμπιστοσύνη μου...νομίζω πως κ αυτός θα με κοροιδέψει κ έτσι αποφεύγω να βγώ μαζί του...επίσης εκείνος δεν μου στέλνει μηνύματα από μόνος του...μόνο όταν ανεβάζω φωτογραφίες ή όταν έχουμε καιρό να τα πούμε!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Βγες απο τη γυάλα. και Βγες με το παιδί εμένα μου φαίνεται καλή περίπτωση απο την περιγραφή σου.Αν δεις στην πορεία οτι η "ζημιά" απο τον πρώην είναι μεγαλύτερη απο την έλξη ή τα συναισθήματα που θα νιώσεις γι αυτόν το άνθρωπο. Πες του το, αν είναι ο τύπος που περιγράφεις θα δείξει κατανόηση και θα σου δώσει χώρο και χρόνο.
Scroll to top icon