ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2018 | 13:22

Σχεση με παρθένα

Παιδια θα ηθελα την αποψη σας! Ειμαι 24 και η κοπελα μου 19! Είμαστε μαζι περιπου εναν μηνα! Γενικα δεν εχει σχεδον καθολου εμπειρίες με το αντιθετο φύλο και ειναι παρθένα! Εγω απο την αλλη εχω εμπειρίες αλλα οχι πολλές! Θα ηθελα τις συμβουλες σας το πως θα την προσεγγίσω ωστε να ολοκληρώσουμε! Δεν θελω σε καμια περίπτωση να την πιέσω ουτε να αισθανθεί αβολα σε αυτον τον τομεα, οποτε δεν εχω συζητήσει ακομα κατι περι σεξ! Το ξερω οτι πρέπει να το θελει και να ειναι έτοιμη για αυτο, απλα δεν ξερω πως να αρχίσω να την προϊδεαζω ωστε να προχωρήσουμε...Σημείωση: ειναι η πρώτη σχέση και των δυο μας, οπότε δεν έχουμε και παρομοια εμπειρία!Τι με συμβουλεύετε να κανω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Με πολυ πολυ μικρά βήματα. Σε καμία περίπτωση μην την πιέσεις και μην κανείς απότομες κινήσεις. Υποθέτω πως μετά τα φιλία και τα χάδια που αναφέρθηκαν στο σχόλιο πιο πάνω ίσως το επιθυμει και η ίδια.
Τι όμορφα τα νειατα, όταν όλα είναι πρωτόγνωρα.Δεν υπάρχει συνταγή. Αφού γνωρίζεστε ένα μήνα, θα πρέπει σταδιακά να κλιμάκωσετε από ερωτικά φιλια και χάδια σε πιο έντονα ερωτικά χάδια και όταν πια θα νιώθει άνετα και θα θέλει θα προχωρήσετε. Πρέπει να είναι και "αναμμένη" για να προχωρήσει, μην περιμένεις ότι επειδή το αποφασίσατε θεωρητικώς θα νιώθει κι έτοιμη την επίμαχη στιγμή. Κάνε την να σε παρακαλάει εκείνη, με πολλά πολλά χάδια με υπομονή και διάθεση να την ευχαριστήσεις. Το τελευταίο κυρίως θα εκτιμηθεί.
Το γνωρίζεστε ένα μήνα το έβαλα ως ένδειξη μικρού διαστήματος γνωριμίας για κοπέλα παρθένα, όχι ότι οφείλετε να προχωρήσετε βρε και καλά αφού πέρασε ο μήνας!
Scroll to top icon