ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2018 | 16:31

Άντρες μόνο στην εμφάνιση

Οι άντρες που ζητάνε εφημερες καταστάσεις και μια εμφανίζονται και μια εξαφανιζονται είναι αυτοί που δεν πρέπει να γυρνάτε ούτε να τους δείτε, είναι άχρηστοι...Οι σωστοί άντρες έχουν υποχρεώσεις και ξέρουν να συμπεριφερονται σε μια γυναίκα με σεβασμό και κατανόηση
9
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχως σκαρτοι ανθρωποι υπαρχουν και στα δυο φυλα,και ας μην δαιμονοποιουμε μονο τους αντρες και το γραφει αυτο γυναικα και οχι αντρας.Τι θα ειχατε να πειτε για γυναικα με αριστη επαγγελματικη θεση σε πασιγνωστη Στρατιωτικη Σχολη,με μονιμη θεση και μισθο,που οταν εβγαινε με τις φιλες της δεν εβαζε ποτε το χερι στην τσεπη να πληρωσει τις εξοδους της,οσο ηταν ελευθερη ολο αυτο,και οταν βρηκε τον ευπορο μπαρμπα-θυμα,εξαφανιστηκε απο ολους και απο ολα,ωστε να αφοσιωθει στο νεο θυμα της?Ας κρινουμε εμεις οι γυναικες και το φυλο μας καποτε,γιατι σκαρτοι ανθρωποι δυστυχως υπαρχουν παντου.
Ξέρεις μπορείς να επιλέξεις έναν άνθρωπο όχι μόνο από τα εμφανισιακά του κριτήρια. Αυτό το "ούτε να γυρίσω να τον δω" θέλει αναθεώρηση. Να μάθεις να μην γυρνάς να βλέπεις κάποιον κυριολεκτικά για να τον επιλέξεις αλλά μεταφορικά.
Οκ. Αλλα και αντίστοιχα η γυναίκα πρέπει να ειναι περιποιητική απέναντι τους, να τους δινει κουράγιο, να τους αφηνει να εκφράσουν την αρρενωπότητα τους και οχι να τους ευνουχίζει με νέο-φεμινιστικές μαλακίες. Δίκαιο; Δικαιο εφόσον «μοιράζεις» ρολους (νομίζω).
Ο ''σωστός'' ο άντρας είναι η πιο μεγάλη μπαρούφα που μπορεί να ειπωθεί και καθεμιά μπορεί να θεωρήσει ''σωστό'' όποιον γουστάρει με τα δικά της κριτήρια. Κατά τα λοιπά απορώ τι θέλουν να πούνε ορισμένες με αυτές τις παραληρηματικού περιεχομένου (και υπολανθάνοντα μισανδρισμό) εξομολογήσεις- διακηρύξεις.
Scroll to top icon