ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2018 | 15:45

All I want for Christmas

Έριξα τα μούτρα μου και του είπα να βγούμε. Απάντησε όμως ότι έχει πολλή δουλειά και από τότε εξαφανιζόλ. Και έχουν περάσει τρεις εβδομαδες.Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου. Πιστεύω έχει άλλη, τι λέτε?
6
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα μου μυρίζει θιγμενος εγωισμός, όχι μόνο από τον τίτλο που διάλεξες, όχι μόνο από την έκφραση "έριξα τα μούτρα μου", αλλά και από το γεγονός ότι δε δέχεσαι το "όχι" σαν απάντηση, ενώ έχουν περάσει τρεις (3) εβδομάδες, αλλά και από το ότι προτιμάς, το ενδεχόμενο να υπάρχει άλλη, παρά να μη λάτρεψε τη γαματοσυνη σου.Περαστικά σου. (Σε περίπτωση που σε χαλάσει το σχόλιό μου, να ξέρεις, ότι διαβάζεται με λεπτή φωνή.)
Ξεκίνα σειρές, βιβλία, να καθαρίζεις το σπίτι, να φτιάχνεις την ντουλάπα (μου αν μπορείς ε;) να βγαίνεις, να κάνεις μάσκες ενυδάτωσης ( αυτές που κάτι βάζεις στη μάπα και μοιάζεις με ποντίκι, δεν παίζονται). Άκου μουσική. Ζήτα από άλλους να βγείτε, γνώρισε άτομα που επιμένουν να βγουν μαζί σου και κάτι λένε για έναν καφέ χωρίς πολλές προσδοκίες.Εναλλακτικά στέλνε του κάθε μέρα μέχρι να φας καμία φραγή και φτάσε το μέχρι τα περιοριστικά μέτρα. Η υπόθεση είναι χαμένη. Αλλά μπορεί να του αρέσουν οι λίγο σάικο βρε αδερφέ.
Scroll to top icon