ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.11.2018 | 16:32

Καλησπέρα

Είμαι 20 σχεδόν ετών κοπέλα ... Αντικειμενικα με λες εντυπωσιακη και έχω ένα κλας. Είμαι πολύ διαφορετική από τα ισχύοντα πρότυπα των ημερών . Κυρίως διότι δεν ντυνωμαι σαν... Σκέτη πρόκληση.. δεν συχνάζω σε κλαμπ δεν έχω ινσταγκραμ αδιαφορώ για τα στορυς και όλα τα συναφή. Ποτέ δεν είχα αναπτύξει την διαδικτυακή μου "ζωή" ( θένκ γκοντ) . Είμαι πολύ χαμογελαστή , ευχαριστη και γλυκιά. Προτιμώ να χάνομαι στις σειρές μου στα βιβλία και στην ποίηση μου. Λατρευω παρόλα αυτά την ανθρώπινη συντροφια και για αυτό στον έξω κόσμο έχω αρκετους υπέροχους φίλους. Το θέμα είναι ότι δεν έχω προχωρήσει ποτέ .. ( σεξου@λικ@)διότι ομολογουμένως δεν θεωρησα από τα παιδιά που βγήκα κάποιος να είναι ο κατάλληλος για τα δικά μου δεδομένα. Δεν ένιωσα ποτέ εμπιστοσύνη ή οικειότητα συνεπώς το επεφυγα. Δυσκολεύομαι γενικότερα να βγαίνω με αγόρια κτλπ.πανω από ένα σχετικά μικρό διάστημα διότι ειμαι προκατειλημμένη ότι μπορεί να με θέλουν μόνο επειδή ειμαι αυτό που βλέπουν. Νιώθω ότι μετά θα με πετάξουν άμα τους δώσω αυτό που θέλουν ή χειρότερα θα με κορόιδευουν... Ένα παιδί που ήθελα πολύ πρόσφατα με σουταρε θα έλεγα για αυτόν τον λόγο.. οπότε τώρα ντρέπομαι ρε παιδιά . Πριν το θεωρούσα μια υπέροχη επιλογή μου. Τώρα πια θεωρώ ότι τα αγόρια το φοβουνται.. τύπου μην κολλήσεις στον άλλον και τέτοια. Ισχύει; Τόσο τραγικό είναι δηλαδή να είσαι παρθένα στα 20?
5
 
 
 
 
σχόλια
Φιλενάδα :PΟλες και ολους μας πιανει το ψωνιο μια στο τοσο, αλλα μην το δειχνεις γιατι θα σε κραξουν οπως εκανε η αγαπητη dmg με το υπεροχο τραγουδι της.Υπαρχει τροπος για να καταλαβεις πως σε βλεπει ο αλλος. Κοιτας αν θελει να περναει χρονο μαζι σου, αν σε ρωταει πραγματα για σενα, αν οταν του λες ενα προβλημα που εχεις η κατι που σε απασχολει δειχνει να νοιαζεται, αν θελει να σε γνωρισει στους φιλους του κλπ κλπ. Μην αγχωνεσαι λοιπον. Και δεν θεωρω οτι ειναι κακο που εισαι παρθενα στα 20. Πολλοί ειναι , δεν τρεχει κατι. Οπως και πολλοι διαβαζουν βιβλια και δεν ασχολουνται με τα σοσιαλ. Θα βρεις να ταιριαξεις πιστευω!
Έχω συγκλονιστει από τη γαματοσυνη σου, κοπελια. Don't believe me, just watch. Δεν έχω σοσιαλ, θενκ γκοντΔεν ντυνομαι μοιραία Βιβλία, ποιήματα, σειρεςΕγώ έχω παρέα. Οι τύποι που συνάντησα Μου φάνηκαν μπας κλαςΕγώ θέλω τον πριγκιπαΉ έστω Bruno Mars (hot damn!) Μάλιστα ένας τόλμησε Εμένα να σουτάρει Γιατί δεν τα κατάφερε Το άνθος μου να πάρει...Είμαι κλασατη γκομεναΤα 'χω όμως χαμεναΔε βρίσκω αγόρι κι έμεινα Στα 20 παρθένα.
Κουλαρε δεν είναι τραγικό. Μια χαρά νορμάλ είναι. Απλά δύο μικρές σκέψεις θα αφήσω. Πρώτον μην το βλέπεις ότι θα σε χρησιμοποιησουν γιατί παίζει και ή αντίθετη άποψη, δηλαδη γιατί να σε χρησιμοποιησει αυτός και όχι εσύ να χρησιμοποιησεις ένα αγόρι απλά για σεξ..Και δεύτερον προφανώς κάποιος που σε βλέπει σε θέλει για αυτό που βλέπει. Τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Και αφού σε θέλει δεν νομίζω να έχει προβλημα να κολλήσεις μαζί του αφού κι αυτός θέλει να κολλήσει μαζί σου.Γενικά μην το κουράζεις πολύ. Θα γίνει όταν είναι να γίνει με τον κατάλληλο για εσένα. Και όλα θα πάνε καλά.
Scroll to top icon