ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2018 | 00:32

Πόσο γνωρίζω τη γυναίκα μου;

Είμαστε χρόνια παντρεμένοι, σήμερα λοιπόν ειμαστε σε καλή φάση, με αγάπη και αλληλοσεβασμό. Παρόλα αυτά το σεξ δεν ειναι ποτέ προτεραιότητα της, και οταν γίνεται ειναι κάπως μηχανικό από τη μεριά της. Δεν ξέρω καν πραγματικά αν φτάνει σε οργασμό. Πάει να τη ρωτήσω; Η ειναι προσβλητικό και θεωρησει πως τοσα χρόνια σα γαϊδούρι δε νοιάστηκα; Η αλήθεια είναι πως αισθάνομαι ότι η χλιαρότητα της πλέον επηρεάζει σοβαρά κσι τη δική μου απόδοση.
8
 
 
 
 
σχόλια
Τραβάω ελαφρώς τα μαλλιά μου με αυτά που αναφέρεις, δεδομένου ότι ισχύουν αυτά που είπαν προηγούμενοι σχολιαστές. Είστε χρόνια παντρεμένοι και δεν γνωρίζεις αν η γυναίκα σου οργάζει. Μάαααααϊστα. Αναρωτιέται κανείς αν γνώριζες δηλαδή για οποιαδήποτε γυναίκα πέρασε ποτέ από το κρεββάτι σου. Χρειάζεσαι υπερεντατικά στον έρωτα τώρα, όχι ύστερα, μήπως μπορέσεις να σώσεις τίποτα. Καλά τα κεριά, λουλούδια, μασάζ που αναφέρονται, αλλά υποψιάζομαι (με αρκετή βεβαιότητα) ότι δεν είναι μόνο η διάθεση που φέρνει την διαφορά σε κάτι τέτοια. Mία γυναίκα που έχει συνηθίσει να περνάει όμορφα με το σύντροφό της ουσιαστικά δεν χρειάζεται όλα αυτά, μια χαρά υγραίνεται και ποθεί χωρίς καν να την αγγίξει. Για να χρειάζονται όλα αυτά, δεν έχει συνηθίσει να περνάει όμορφα με το σύντροφό της και να οργάζει τακτικότατα, σε κάθε επαφή. Η ανάγκη "χαλάρωσης", αυτό ακριβώς δείχνει: άγχος ότι δεν θα περάσει καλά. (Το ίδιο δείχνει και να προσπαθεί να το αποφύγει. Σου λέει, "αφού δεν θα περάσω καλά, ποιός ο λόγος να κοπιάσουμε και να χάνουμε και το χρόνο μας;" Προσέξτε το αυτό κύριοι. Είναι η ΒΑΣΙΚΗ αιτία που είναι απρόθυμες). Xρειάζεται άμεση βελτίωση της τεχνικής, εστιασμός σε ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας (γνωρίζεις πώς να ερεθίζεις την κλειτορίδα της; είσαι σίγουρος κατά πού πέφτει; για στοματικό προσφέρεσαι; δαχτυλοπιέσεις;) και φυσικά επιμονή και φιλομάθεια! Το κομπρεσεράκι -αν αυτό εννοείται με την απόδοση- καλό μεν κι άγιο, χρειάζεται κι αυτό, αλλά άμα υπάρχουν περιφερειακά ζητήματα που δεν επικαλύπτονται, βράσε όρυζα. Ένα πράγμα που υποτίθεται προσφέρει ακριβώς ο μακροχρόνιος δεσμός είναι ότι μαθαίνεις το σώμα και το μυαλό του άλλου απ'έξω κι ανακατωτά. Άμα δεν το έχεις μάθει, τι στο καλό κάνεις τόσο καιρό;To κειμενάκι στο βιντεάκι παρακάτω είναι απολύτως σωστό. Βασικά το πιο σημαντικό που λέει και δεν το συνειδητοποιεί πάρα πολύς κόσμος είναι το anticipation. Η μισή διέργεση εκεί οφείλεται: στο τι αναμένεις να σου συμβεί! Πρόκειται για το διαβόητο "εγκεφαλικό πήδημα" που τόσο σας μπερδεύει εσάς τους άντρες.. :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=hYXOH9FAthMΔες κι αυτό:https://www.youtube.com/watch?v=dhkbNKLumLoΕπίσης επενδύστε σε τίποτα toys. Ξεπέρασε την κλασική αντρική προκατάληψη της "επάρκειας" (δεν είναι θέμα μεγέθους, ο κόλπος έχει νεύρα στους πρώτους 8 πόντους, αλλιώς ο τοκετός θα ήταν αφόρητος, αλλά θέμα γωνίας, έντασης πίεσης, διέγερσης μέσω διαφορετικών υφών κλπ) και κοίτα μπας και σώσεις το γάμο σου. Κάνε της έκπληξη, πες της εκμεταλλεύτηκες τις εκπτώσεις ή επ'ευκαιρίας των γιορτών κλπ. Καλό βόλι!
Διαβάστε κι αυτό, επειδή είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και αντιπαραθέτει τις αντίστοιχες μελέτες. https://www.psychologytoday.com/intl/blog/stress-and-sex/201510/the-orgasm-gap-simple-truth-sexual-solutions
Είμαι 20 χρόνια με τον ίδιο άντρα κι έχουμε και παιδιά. Μην θεωρούμε ότι οι καταστάσεις είναι άσπρο-μαύρο επειδή τότε πέφτουμε σε πλάνες όπως εδώ. Πάντοτε είχαμε υπέροχη ερωτική ζωή και θεωρήσαμε σημαντικό μα μην χαλάσει επειδή δεσμευτήκαμε. Τρόποι υπάρχουν. Πρέπει και να θέλει κάποιος να τους διερευνήσει όμως. Δεν γίνεται "μαγικά".
"Mία γυναίκα που έχει συνηθίσει να περνάει όμορφα με το σύντροφό της ουσιαστικά δεν χρειάζεται όλα αυτά, μια χαρά υγραίνεται και ποθεί χωρίς καν να την αγγίξει"Μαλλον δεν ειχες ποτέ σχέση μακροχρόνια, που να βλέπεις τον άλλον 24 ωρες και πόσο μάλλον αν εχετε κάνει και παιδιά. Λυπάμαι που θα σε προσγειώσω στην πραγματικότητα, αλλά τότε δεν υγραινεσαι πια και χωρίς να σε αγγίξει. Η ρουτίνα έχει εισχωρήσει σε τέτοιο βαθμό, που θα χρειαστείς ο άλλος να κάνει το κάτι τις το παραπάνω.
Θέλω να πιστεύω ότι τρολάρεις, πραγματικά το λέω. Αν έχετε παντρευτεί χωρίς να ''κουμπώνετε'' σε αυτό το κομμάτι, δεν έχω κάτι να προσθέσω πλην του ότι σε δεδομένη στιγμή, αυτό που μας λείπει, το ψάχνουμε αλλού.
Κοίτα εγώ ρουφ δεν είμαι, αλλά... -Στην ατυχή περίπτωση που έχετε, ένα 2χρονο παιδάκι, η γυναίκα σου όταν μπαίνει σπίτι το μεσημέρι μετά την δουλειά μιλάει λίγο μάγκικα του στυλ "Γεια χαρανταααν μάγκες", και στην δουλεία της έχει πολλά meeting με ώριμους κυρίους, θα πρότεινα να τσεκάρεις την 3τη εξ. προς πάνω.-Σε περίπτωση που τίποτα απο αυτά δεν ισχύει, θα πρότεινα και πάλι να δεις την 3τη εξ προς τα πάνω για να σου μπαίνουν ιδέες σιγά σιγά..Ελπίζω να βοήθησα, αν όχι απλά skip.
Τη δική σου απόδοση? Αυτό είναι το κυρίως θέμα εδώ? Δε νομίζω Τάκη. Να ρωτήσεις τι? Αν το κάνει μηχανικά ή αν έρχεται σε οργασμό είτε όχι? Επειδή ταυτίζομαι με τη γυναίκα σου και εμένα ο δικός μου με ρωτάει από πάντοτε, θα έλεγα σε πρώτο στάδιο να μην τη ρωτήσεις. Ανταυτου προσπάθησε να κάνεις κάτι γι αυτό. Τι? Να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα (πχ κεριά, χαλαρωτικό μασάζ, λουλουδια) και να την κάνεις να σε θέλει και να το θέλει...Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες δεν είμαστε σαν τον φούρνο, να πατήσεις ένα και να μας έρθει η όρεξη για σεξ. Χρειάζεται και λίγη προθέρμανση...
Scroll to top icon