ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2018 | 23:12

δεν ξερω τι να απαντησω...

γεια και απο μενα , θα μπω αμεσως στο ψητό. Λοιπον, εχω μια γνωστή η οποία είναι ξένη, δλδ μένει στο εξωτερικο, δεν μιλαει αγγλικα και αγαπαει πολυ την Ελλαδα. Την γνωρισα το καλοκαιρι που βρισκόμουν στην χώρα της για πρακτικη. Τεσπα, αυτη ηρθε Ελλαδα πριν μερες για να με δει ( αφου πλεον γυρισα και γω, τελειωσε δλδ η πρακτικη μου) και εμεινε σε ξενοδοχειο αφου χωρο στο σπιτι δεν εχω, αφου μενω με τους γονεις μου ακομα.... Το θεμα είναι πως επειδη εμεινε λιγο διάστημα εδω, ηθελε να αγορασει κάτι, το οποιο δεν ηταν διαθεσιμο και επρεπε να το παραγγειλει για να ερθει, Ε, δεν γινοταν να το παραγγειλει αφου θα εφευγε σε 2 μερες. Σημερα, μου εστειλε μεσω τσατ αν γινεται να το παραγγειλω εγω γι αυτην και να της το παω, αφου καθε χρονο θα πηγαινω στη χωρα της λογω δουλειας. ( θα την δω σε 5 μηνες περιπου, όταν και θα παω εκει). Ελα που ομως δεν εχω τα χρηματα να κανω μια τετοια αγορα, μιας και δεν δουλευω, κα ειμαι ανθρωπος που δεν ζηταει απο γονεις κλπ. Τα χρηματα που εχω στην ακρη ειναι για το ταξιδι που θα κανω σε 5 μηνες, για να παω στη χωρα της για την δουλεια. Και πιστεψτε με ειναι ισα ισα. Αυτο που θελει να παραγγειλει είναι της ταξεως 30 με 50 ευρω το πολυ, αλλα οσο μικρο ποσο και να αγουγεται δεν μπορω να τα διαθεσω. Απο πλευρας της δεν μου εχει προτεινει να μου δωσει τα χρηματα οταν παω εκει, και φυσικα δεν μπορω να ρωτησω... Με εχει βοηθησει πολυ σε ολα, οπως η εκμαθηση της γλώσσας. Πως θα της απαντησω τωρα που περιμενει εδω και ωρα, και εχω αναγκαστει να κλεισω την ενεργη κατασταση στο φβ, γτ εχω ερθει σε δυσκολη κατασταση και ντρεπομαι να πω οτι στενευομαι οικονομικα για ενα τοσο μικρο ποσο.... καθε γνωμη θα με βοηθουσε!
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι δύσκολο παιδιά:Μπορεί να το παραγγείλει εκείνη, να το πληρώσει, και να συμπληρώσει τη διεύθυνσή σου ωστε να το στείλουν σε σένα.Αυτό να της πεις και τέλος. Δεν είναι αγενές, για μένα μεγαλύτερη αγένεια είναι να υποχρεώνεις κάποιον να πληρώσει για κάτι που θέλεις εσύ, απ'τη στιγμή που δεν ξέρεις αν ο άνθρωπος έχει τα χρήματα.
Scroll to top icon