ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.11.2018 | 01:13

Ξενέρωμα

Έβαλε τη φίλη της για να μου πει να γνωριστούμε κι ίσως να γίνει κάτι... Τεράστια ήττα. Αν είχε κάποιες ελπίδες τώρα δεν εχει καμιά. Πού βρίσκονται τόσες άμπαλες? Και δεν τη λες αρχάρια 21 χρόνων γυναίκα....
10
 
 
 
 
σχόλια
Ένα από δύο τινά συμβαίνει: Η δεν την γουστάρεις καθόλου, ή έχεις γανωμένο τον εγκέφαλο με πατριαρχικά πρότυπα τύπου "ο άντρας κάνει την πρώτη κίνηση, όχι η γυναίκα". Ελπίζω να συμβαίνει το πρώτο.
Σύμφωνα με έγκυρες μετεωρολογικές πληροφορίες, στη στρατόσφαιρα αιωρούνται ευμεγέθης χαστούκες αναζητώντας τα κατάλληλα καθοδικά ρεύματα ώστε να χειροτονήσουν οποιονδήποτε αμολά την ξιπασιά του με αετό.
Δεν ξέρω πού βασίζεις το σκεπτικό ότι ένας άνθρωπος 21 ετών είναι σώνει και καλά έμπειρος στις κοινωνικές και συναισθηματικές σχέσεις, ειδικά αν διαβάζει συχνά Εξομολογήσεις. Προσωπικά το βρίσκω πολύ λογικό στις ηλικίες κοντά στην ενηλικίωση, πες χοντρικά 18-25, να μην υπάρχει εμπειρία σε όλους. Εφόσον δε σου άρεσε ο τρόπος προσέγγισής της, πας παρακάτω, δεν ταιριάζετε, τόσο απλά. Το ότι κάθισες να γράψεις εξομολόγηση χαρακτηρίζοντάς την "άμπαλη" κι ότι θα έπρεπε να είναι έτσι κι όχι γιουβέτσι για να τη μειώσεις, ήταν αχρείαστο κι ανάγωγο εκ μέρους σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon