ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.11.2018 | 00:25

εξηγησεις

θα ηθελα να εξηγησω λιγο καλυτερα μια εξομολογηση που εκανα το απογευμα της κυριακης.με χωρισε πριν λιγο καιρο. γενικα μου φερθηκε πολυ ασχημα τοσο κατα το χωρισμο οσο και μετα. εβγαλε πολυ κακια και μισος,ενω δεν του εκανα κατι. με πληγωσε παρα πολυ αλλα ημουν κολλημενη μαζι του.... μεχρι χθες.ξυπναω σημετα το πρωι και οτι ενιωθα για αυτον ειναι σαν να πεθανε. ουτε αγαπη ουτε μισος. μονο αδιαφορια. ουτε νοσταλγια,ουτε καν παραπονο για την συμπεριφορα του.νομιζω κατι δεν παει καλα. προσπαθω να σκεφτω τις ωρες στιγμες αλλα ειναι αδιαφορες. οι κακες αδιαφορες χωρις να θυμωνω. σαν να εχω αποκοπει ψυχολογικα εντελωςαπο αυτον. ξερετε αν ειναι φυσιολογικο; πχ χθες το βραδυ με πηρε ο υπνος με κλαμματα στα ματια επειδη τον σκεφτομουνα και σημερα ψυχολογικο κενο.
5
 
 
 
 
σχόλια
Συμβαίνουν αυτά. Εμένα πριν από έξι μήνες μου συνέβη το αντίθετο. Μετά από χρόνια εχθρότητας με τη γυναίκα μου και σχεδόν στο διαζύγιο, έπεσα για ύπνο το τελευταίο βράδυ του Απριλίου σχεδιάζοντας κέρατο και ξύπνησα Πρωτομαγιά τρελά ερωτευμένος μαζί της. Και είμαι ακόμα! και όλα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα. Είναι εσωτερική σου άμυνα, και ευτυχώς που λειτουργεί. Είσαι (όπως κι εγώ μάλλον) από τους τυχερούς.
Είναι μηχανισμός για να προστατευτείς και σιγά-σιγα να τον ξεπεράσεις. Μην του στείλεις μήνυμα και μην απαντήσεις αν τυχόν σου στείλει αυτός, η παντελής έλλειψη επικοινωνίας επιταχύνει το να τον ξεπεράσεις.
Ναι συμβαίνει. Όταν είσαι ψυχολογικά πολυ κουρασμένη από κάτι καποτε θα υπερισχύσει το κενό (συναίσθημα). Κάποια στιγμή τελειώνουν και τα αποθέματα όπως λέμε...
Scroll to top icon