ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2018 | 08:18

Μπερδεμένη

Με φλερτάρει ένα παιδί που ταιριάζουμε πολύ και υπό άλλες συνθήκες θα μου άρεσε.ΑΛΛΑ μου αρέσει,ας πούμε καλύτερα είμαι κολλημένη,με κάποιον που απέρριψα γιατί δεν του είχα καμία εμπιστοσύνη,στάνταρ ψαχνόταν από εδώ και από εκεί αν και δεν είχαμε ακόμα κάτι.Οπότε είτε περιμένω να μου περάσει το κόλλημα ή το προχωράω με τον τύπο,τι λέτε?
10
 
 
 
 
σχόλια
3 ερωτήσεις: Πώς ξέρεις οτι "στάνταρ" ψαχνόταν και αλλού; Αφού δεν είχατε κάτι γιατί ήθελες αποκλειστικότητα; Πως ξέρεις οτι και το παιδί που σε φλερτάρει δεν φλερτάρει κι άλλες γυναίκες;Από τη στιγμή που και οι 2 σε φλέρταραν άρα και οι 2 ψάχνονται, δεν υπάρχει ψάχνονταν και αλλού... ή ψάχνεσαι και είσαι ανοιχτός σε φλερτ αν σου αρέσει κάποιος ή δεν ψάχνεσαι.
Το παιδί που με φλερτάρει είναι σοβαρός,δεν είναι πέφτουλας να ρίχνει τα δίχτυα του αλλού.Όσο για τον άλλο τον πέφτουλα έβγαζε μάτι ότι ψαχνόταν και αλλού και όταν μιλάω με κάποιον όπως είμαι εγώ εκεί έχω την απαίτηση να είναι και ο άλλος.
Αν είσαι σίγουρη ότι παίζει με πολλές ο κανακάρης, αυτό δεν σε ξενερώνει; Εμένα θα με ξενερωνε φουλ πάντως. Για αυτό σε ρώτησα αν είσαι σίγουρη. Οπότε αν είσαι θα πρότεινα να προχωρήσεις στη ζωή σου και να μην χάνεις ευκαιρίες. Αν δεν είσαι σίγουρη όμως τοτε μάλλον τζάμπα βασανιζεσαι.
νομίζω ο λόγος που είσαι κολλημένη είναι γιατί δεν είσαι 100% σίγουρη και έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου οτι ίσως και να μην είναι έτσι.Πως θα μπορούσες να σιγουρευτείς για πιο γρήγορα αποτελέσματα;αλλιώς υπομονη μέχρι να σου περάσει.
Scroll to top icon