ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2018 | 17:16

Κι εγώ έχω γνωρίσει ανθρώπους με χρυσή καρδιά.

Τα καλά δεν τα λέμε δεν ξέρω γιατί. Μια φορά μου είχε προτείνει μια γυναίκα να μου στείλει χρήματα ήμασταν άγνωστες μεταξύ μας μόνο στο διαδίκτυο είχαμε μιλήσει μερικές φορές. Μου είπε δεν χρειάζεται να αγχωθώ πότε θα της τα επιστρέψω δεν τα θέλει πίσω. Ήταν 200 ευρώ και αφορούσε κάποιο πρόσωπο που είχα αναφέρει ότι έχει ανάγκη. Άλλη μια φορά χρειάστηκε ο αδερφός μου βοήθεια ήταν στο εξωτερικό και τον φιλοξένησε ένας Έλληνας που τον γνώρισε σε ένα καφέ και άκουσε που έλεγε ότι έμεινε στο δρόμο. Πρώτη φορά τον έβλεπε τον έβαλε στο σπίτι του και την άλλη μέρα πήγε για δουλειά και είπε στον αδερφό μου να τηλεφωνήσει αν θέλει είχε πακέτο για σταθερά για Ελλάδα. Μας τηλεφώνησε ο αδερφός μου για να μας πει τι έγινε είχαμε τρελαθεί από την αγωνία μας και κάναμε χίλιες ευχές για αυτόν τον καλό άνθρωπο που τον φιλοξένησε σαν να τον ήξερε και να ήταν δικός του. Έμεινε εκεί δυο εβδομάδες, αυτός ο κύριος τον έβαλε στο κρεβάτι του και ο ίδιος κοιμόταν στον καναπέ επέμενε πολύ σε αυτό. Του φέρθηκε σαν αληθινός πατέρας πρόσεχε να τρώει και τον έκανε να νιώσει σαν στο σπίτι του. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που είναι έτοιμοι να κάνουν το καλό απλόχερα χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα. Κάποτε είχα διαβάσει ότι είναι ένας στους χίλιους έτσι αν δεν κάνω λάθος. Είχα διαβάσει κάτι πολύ ωραίο, ότι ένας καλός ισοδυναμεί με πάρα πολλούς κακούς γιατί η ισχυρότερη δύναμη είναι η αγάπη. Ακούγεται σαν παραμύθι αλλά εμένα μου άρεσε και το πιστεύω αφού ξέρω ότι αλήθεια υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι με μια καρδιά διαμάντι.
3
 
 
 
 
σχόλια
Η καλοσύνη των ξένων. Ναι. Ισχύει. Οι άνθρωποι είναι καλοί αρκεί να τους δωθεί μια εγκαιροσ να το δείξουν. Ως άλλη Μπλανς Ντυμπουα κι εγώ πιστεύω στην καλοσύνη των ξένων.
το θλιβερό είναι οτι αν ένας ξένος πάει να σε βοηθήσει, μάλλον θα νομίσεις οτι έχει κακές προθέσεις..Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια γειτόνισά στο νησί με την οποία δεν είχα μιλήσει ποτέ αλλά την ήξερα φατσικα, καλοκαίρι, 40 βαθμοί+ πήγαινε σπίτι με τα πόδια φορτωμένη με τα ψώνια του σούπερ, σε ανηφορικό δρόμο. 3-4 χλμ διαδρομή. Μόλις την είδα σταμάτησα να την πάρω, και αυτή νόμιζε οτι ήθελα να την κλέψω. χαχα είδα και έπαθα να της εξηγήσω ποιος είμαι, τότε ηρέμησε και ήρθε. Μετά με κέρασε και γλυκό του κουταλιού που το φτιάχνει εκείνη λολ.
Λοιπόν με αφορμή αυτό το σχόλιο θα κάνω μια εξομολόγηση που μάλλον έπρεπε να κάνω καιρό πριν. Επικοινωνούσα με έναν άνθρωπο που δεν είχα δει ποτέ. Και λόγω της ανωνυμίας, αλλά και άλλων λόγων που δεν είναι της παρούσης, του είχα εξομολογηθεί ένα αισθητικό μου πρόβλημα που κατά κάποιον τρόπο επηρέαζε και την υγεία μου. Μου πρότεινε μετά λίγες μέρες μια αισθητική επέμβαση που θα έλυνε το πρόβλημα αλλά εγώ δε μπορούσα να την καλύψω οικονομικά. Δε ζητούσε τίποτα, ούτε καν να με δει. Τα είχε κανονίσει όλα στο μυαλό του. Μπορεί να μη δέχτηκα αλλά όλο αυτό με συγκλόνισε. ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!Σ ευχαριστώ όπου κι αν είσαι!
Scroll to top icon