ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2018 | 20:36

25 χρονών...

... και ακόμα δεν έχω κάνει κάποια σχέση. Ναι, και όμως! Και ελλείψει φίλων (κάποτε είχα, αλλά με τον καιρό χαθήκαμε) δεν έχω και κάποια άλλη διέξοδο με αποτέλεσμα όλα αυτά να γυρνάνε στο κεφάλι μου συνεχώς ...Προσπάθησα, πάντως, να μη τα σκέφτομαι όσο μπορώ και να κάνω πράγματα.Ξεκίνησα ξένη γλώσσα, άρχισα να γυμνάζομαι, να πηγαίνω βόλτες, έστω και μόνος, και γενικά να είμαι δραστήριος και όσο γίνεται αισιόδοξος -από τη φύση μου είμαι τέτοιος αν και δε με έχει βοηθήσει σε τίποτα αυτή η αισιοδοξία-...Αλλά δε γίνεται να μη σκέφτομαι ότι είμαι μόνος όταν βλέπω γύρω μου ζευγάρια, παρέες κλπ να περνάνε καλά και εγώ απλά να περνώ ανάμεσά τους και να εξαφανίζομαι στο πλήθος.Και δε ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό... Ίσως συνεχιστεί για πάντα...Και δε ζητάω πολλά, μια κοπέλα να περπατάμε χέρι-χέρι, να την αγκαλιάζω και να την κάνω να περνά όμορφα... Γιατί αυτός δεν είναι ο σκοπός όταν συνάπτουμε κάποια ερωτική σχέση; Να κάνουμε τη ζωή του άλλου ομορφότερη και αυτός τη δική μας επίσης... Το ίδιο και όταν βρίσκουμε παρέες και συνάπτουμε φιλικές σχέσεις... Ξέρω, μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν ιδανικά, αλλά πραγματικά αυτό θα ήθελα...
4
 
 
 
 
σχόλια
Το γυμναστηριο ειναι οτι καλυτερο για αυτο το προβλημα, βελτιωσε οσο μπορεις την εμφανιση σου γιατι ειναι το αλφα και το ωμεγα για να σε προσεξει καποια, αφου σε προσεξει και της αρεσεις εξωτερικα τοτε μπαινει στο παιχνιδι και η συμπεριφορα(εκει με καλυψε η rosestar)
Σε καταλαβαίνω πολύ. Και γω στα 25 μου έκανα τη πρώτη μου σχέση και πάντα στεναχωριόμουν που ήμουν μόνη, αλλά μετά ήρθε και κράτησε χρόνια. Τώρα στα 33 είμαι και πάλι μόνη αφού αυτός που νόμιζα ότι ήταν ο άνθρωπός μου, με τσάκισε... Θα σου δώσω μια συμβουλή ας πούμε σαν μια μεγαλύτερή σου αδερφή. Όταν έρθει κάποια κοπέλα στη ζωή σου και θα είναι η πρώτη σου σχέση και αγάπη, μη πέσεις με τα μούτρα και τα δώσεις όλα. Να την αγαπάς, αλλά πρώτα να βάζεις εσένα και να βάζεις κάποια φίλτρα στη καρδιά σου για να μη στη ξεσκίσει στο τέλος και νιώσεις άδειος και μισός. Πολλές φορές νομίζουμε πως βρήκαμε τον άνθρωπό μας και αυτός αποδεικνύεται στο τέλος ο κλέφτης και ληστής των ονείρων μας, αφήνοντας σημάδια που θέλουν χρόνο να επουλωθούν. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά επειδή θα είσαι πρωτάρης όπως και γω ήμουν τότε άπειρη, πρέπει να έχεις κάποια πισινή για να μην πληγωθείς. Γιατί οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται και στο τέλος μόνο ο εαυτός μας, μας μένει.
Το οτι ξεκίνησες γυμναστήριο και ξενη γλώσσα ειναι πολύ θετικό για σένα, γιατι πρωτον θα αισθανθείς δραστηριος και παραγωγικος ετσι θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σου και δευτερον μπορεις να κανεις καινουριες γνωριμιες σε φιλικό επίπεδο αλλα και σε ερωτικό (ποτέ δεν ξέρεις) Μην τα παρατας, συνεχισε για το καλύτερο και κάποια στιγμη θα ερθει αυτο που θες!!
Θα ήθελα πολύ να σε βοηθήσω έστω γραπτώς,αλλά το θέμα είναι ότι κι εγώ πάνω-κάτω την ίδια φάση περνάω. Και το κακό είναι ότι περνάμε πολλοί αυτό το λούκι. Καταλαβαίνω απόλυτα το πώς νιώθεις και ξέρω ότι η μοναξιά,όταν δεν είναι από επιλογή, είναι αβάσταχτη. Απλώς να προσέξεις να κάνεις μια πραγματική όμορφη σχέση κι όχι να πέσεις στην παγίδα του "ο,τι να ναι" μόνο και μόνο για να καλύψεις επιτέλους αυτό το κενό στη ζωή σου. Τι να πω?! Εύχομαι το 19 να μας φέρει ανθρώπους που θα μας γεμίσουν τη ζωή με χαρά και ελπίδα!
Scroll to top icon