ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2018 | 02:18

γνώμη

όταν θέλεις τρελά την επανασύνδεση μαζί του η λογική του οτι εξαφανιζεσαι για πχ 1 μήνα και μετά στέλνεις έχει αποτέλεσμα; έχω βαρεθεί να κλαίω ρε παιδιά...σημειωτέον είναι δίδυμος(για τη χαζομάρα της υπόθεσης)!
3
 
 
 
 
σχόλια
Απομακρύνθηκες γιατί δεν άντεχες; Αν ναι, δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Τα ίδια αδιέξοδα θα ξαναβρείς μπροστά σου. Απομακρύνθηκες για να τον δοκιμάσεις; Ως παιχνίδι; Τότε μείνε μακριά! Απομακρύνθηκες για να σκεφτείς και να επαναπροσδιορίσεις εσένα μέσα στη σχέση; Καταστάλαξες ότι αυτόν θέλεις; Τότε προχώρα και καλή τύχη! Οι άνθρωποι είναι όντα με προσωπικότητα κι όχι ζώδια!
Το πολυ πολυ να μη σου μιλησει...να σε πει τρελη ή και να σε βρισει το πολύ πολύ ακόμα να σου μένειμια πιθανότητα, για `σενα, να πεθαίνει.... λαλαλαλαλαλαΜη με συγχιζεται σημερα ... ειναι Παρασκευουλης!!! Προχωρα παρακατω...ελεος πχια με τους πρωην καρχιους ... για να ειναι ΠΡΩΗΝ υπαρχει καποιος λογος!
Scroll to top icon