ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2018 | 15:10

Ποιον διαλέγω

Είμαι σε νέο τόπο. Δεν ξέρω τι παίζει εδώ αλλά όπου πάω έχω φλερτ.Μα στο σούπερ, μα να πάρω ένα δέμα...Δεν παίζει να βγω έξω και να μην εχω. Και δεν εννοώ διακριτικό εννοώ μπαμ και κατω τύπου θες να βγούμε; Και δε με λες και θέα, μην τρελαθουμε. Τεσπα οι 3 μου άρεσαν και εμένα και ανταλλάξαμε νούμερα.Μου στείλανε να βγούμε.Εγω όμως δεν ξέρω κανέναν τους ως ανθρωπο Εμφανισιακά είναι διαφορετικοί και μου αρέσουν όλοι Τι κάνω;Βγαίνω με όλους για αρχή και κόβω κίνηση; Διαλέγω στην τύχη έναν;Είναι και μικρή ή περιοχή και φοβάμαι μην μπλεχτούμε στο τελος.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αν είσαι σε μικρή πόλη, μέρος κτλπ καλύτερα μην βγεις με όλους, παίζει να πας κάπου με τον έναν και να είναι και οι υπόλοιποι ας πούμε εκεί, ή να είναι γνωστοί μεταξύ τους, κακός μεν αλλά παίζει κουτσομπολιό. δεν χρειάζεται να δώσεις δικαιώματα και να σου "βγει η φήμη" όχι οτι κάνεις κάτι κακό απλά σε μικρό μέρος κουτσομπολεύουν πολύ ξέρεις και ψουψουρίζουν μετά πίσω απο την πλάτη σου.. πχ. εγώ πέρσι ήμουν σε μια μικρή επαρχιακή πόλη λόγο δουλειάς, βγαίναμε για ένα κρασί ή μια μπύρα με 2 φίλους, και την άλλη μέρα στη δουλειά μου λέγανε σας είδαμε χθες κτλπ.
Scroll to top icon