ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2018 | 18:15

Πώς θα αισθανόσουν και τι θα έκανες αν...

... πίστευες ότι με τον τύπο, που ζει σε άλλη ήπειρο και περάσατε πολύ καλά μαζί, κάποιες εβδομάδες, κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα θα συνεχιζόταν, θα γνωριζόσασταν καλύτερα και θα είχατε σχέση, αν ζούσατε στον ίδιο τόπο.
8
 
 
 
 
σχόλια
Φλασιά εξ. την άλλη ήπειρο άραγε να έχουν τρόλεϊ; Γενικά δεν έχω ακούσει καμιά ευχάριστη ιστορία απο ερωτικούς μετανάστες, εκτός απο κάτι χίπηδες ξένους που πήγαν σε κάποιο ελληνικό νησί και γνώρισαν τον έρωτα της ζωής τους και έμειναν εκεί για πάντα.Δεν ξέρω η δική σου ιστορία πια είναι ακριβώς αλλά μου κάνει λίγο καλοκαιρινό σεξάκι στις καλοκαιρινές διακοπές με κάποιον ξένο. Αν είναι κάτι τέτοιο βγες απο το τρόλεϊ της ουτοπίας, και προσγειώσου στην πραγματικότητα της Ψωροκώσταινας. (σοζ αν δεν ήμουν πολύ ευχάριστος)
Ναι καλέ απλά πλέον μοιάζουν πολύ με τα λεωφορεία πλέον εν εξαιρέσεις τις κεραίες .Θυμάσαι ακόμα τα πορστοκαλί εσύ ???Χαχααχαχαχαχαχα αυτό με την κεραία που έφευγε από το καλώδιο κλασσική στιγμή Πατησίων αχαχαχαχαχαχαχαχα.
όχι μόνο τα θυμάμαι είχα μπει και σε τέτοιο, με έπαιρνε ο πάππους μικρό και με πήγαινε βόλτα στο πεδίον του Αρεως στον Βοτανικό κήπο. Από όπου περνούσαμε μου έλεγε μια ιστορία εδω σκοτώσανε τον ταδε φίλο μου στα Δεκεμβριανά, εδω έφερνα τη γιαγιά σου, εδώ έγινε εκείνο εδώ το άλλο.. α ρε παππού..στο γυρισμό μου έπαιρνε και σουβλάκι..
Πωωω ρε συ τι μου θυμησες.. Και εγω τα ιδια με παππου και γιαγια στο πεδιον... Στο καφε εκει που ειχε νομιζω παρκ το λεγανε πορτοκαλαδα χωρις ανθρακικο.. Ωραια χρονια γαμωτο... Μου λειπουν τα παππουδια μου :-(
Scroll to top icon