ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.12.2018 | 20:01

Δεν παμε καλα...

Λοιπον εχουμε βγει λιγες φορες και αν και μου αρεσει εμφανισιακα εχω ξενερωσει με την συμπεριφορα του. Κυριολεκτικα δεν σταματαει να στελνει ποτε. Και αν δει οτι δεν απανταω ξαναστελνει η παιρνει τηλεφωνο.Βλεπει οτι δεν το σηκωνω και ξαναπαιρνει. Και με ρωταει συνεχεια που ειμαι, τι θα κανω, που θα βγω, με ποιον, τι ωρες.Και μου απανταει και εκνευρισμενα οτι αυτο που κανω δεν ειναι ωραιο. Την τελευταια φορα που βγηκαμε (και ετσι οπως παει θα ειναι γενικα η τελευταια) γυρναει και μου λεει με υφακι "Που πας ετσι εξω;" αναφερομενος στον τροπο που ειμαι ντυμενη ( οτι και καλα αυτο που φοραγα ηταν πολυ κοντο) και συνεχισε λεγοντας οτι μονο αυτος πρεπει να τα βλεπει αυτα. Επεμενε να με παει σπιτι λεγοντας μου "Και γω που ξερω οτι θα πας σπιτι και δεν θα βγεις με αλλον;". Λες και ειμαι υποχρεωμενη να του δωσω λογαριασμο για το που θα παω ξερω γω.Ε δεν μου αρεσε γενικα η ολη φαση και του λεω οτι δεν θελω να συνεχιστει ολο αυτο και οτι γενικα δεν γουσταρω.Και μου λεει οτι αυτος θα επιμεινει επειδη του αρεσω πολυ και οτι δεν λεει να το χαλασω τωρα ολο αυτο. Το συζητησα με μια φιλη μου και μου λεει οτι δεν βλεπει που ειναι το προβλημα. Μαλλον εγω ειμαι υπερβολικη...Αλλα δεν μου αρεσει να μου κανει και ανακριση ενας ανθρωπος που δεν ξερω καν τοσο καλα.
2
 
 
 
 
σχόλια
H παθολογική ζήλεια είναι ένα εργαλείο ελέγχου πασπαλισμένο, εν προκειμένω, με πολύ μισογυνισμό.Το συγκεκριμένο άτομο,εκτός του ότι έχει παραβεί πολλά όρια, είναι και επικίνδυνο. Ελπίζω, πρώτον, να καταφέρεις να ξεφύγεις από αυτή την αρρωστημένη κατάσταση και, δεύτερον, να αρχίζεις να διαβάζεις,να ενημερώνεσαι, για τέτοιες καταστάσεις ώστε να τις αποφύγεις μελλοντικά.
Scroll to top icon