ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2018 | 18:14

Περίοδος

Χτες, ήμουνα η πιο κουραστική τύπισσα του κόσμου λόγω περιόδου. Του είπα ότι θέλω να πάμε για γλυκό..Είπε ναι. Στην πορεία του ζήτησα να πάμε για μια σκεπάστη πίτα. Είπε Οκ, να ψάξουμε να βρούμε μαγαζί. Έπειτα ήθελα πίτα με γύρο.. Συμφώνησε να πάμε στο μέρος μας. Εκεί μου μύρισε πίτα με λουκανικο και τελικά πήρα πίτα με γύρο και τζατζικι, ενώ ΠΑΝΤΑ παίρνω με σος. Εννοείται με έλεγε τρελή και γέλαγε. Κι επειδή του έπρηξα την ψυχή, του ζήτησα συγγνώμη που τον κούρασα και μου είπε ότι γουστάρει που τον κουράζω ? Α, ρε τσιμπουρακι μου, 6 χρόνια μαζί, γύρω μας όλοι μας χωρίζουν και ξαναφτιαχνουν κι εμείς ακόμα τρώμε πιτογυρα σαν λυσσασμενα κογιότ μαλωνοντας για τις πατάτες.. Ήμασταν χάλια κάποια στιγμή.. Κι εγώ είχα γίνει πολύ ξινή κι αυτός τα δικά του. Μόλις συνειδητοποίησα πόσο ανυπόφορη είμαι όλα άλλαξαν δραματικά. Επίσης, είμαι πολύ πεισματάρα, άμα νευριασω κρατάω μούτρα. Αυτός πάλι, όταν με βλέπει έτσι προσπαθεί να με κάνει να γελάσω και τον "χτυπαω" που δεν με αφήνει να τσακωθω σαν άνθρωπος. Γενικά δεν ξέρω αν μου αξίζει,ομως τον αγαπώ πολύ και το βλέπει... Και του φτάνει.
5
 
 
 
 
σχόλια
<<Πάνω που τσακωνόμασταν γυρίζει και μου λέει: "θες σουβλάκια;" άντε να του κρατήσεις μούτρα μετά..>>Ισως σε έχει μάθει πλέον, και ξέρει πότε τα εννοείς και πότε όχι, αλλά να ξέρεις ο Ήρωας σε αγαπάει πολύ!! Να τον εκτιμάς και να τον κρατήσεις στη ζωή σου για πάντα αν τον αγαπάς κι εσύ.
Scroll to top icon