ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.12.2018 | 10:41

Εμείς οι γυναίκες...

Δεν μπορούμε να κάνουμε σεξ, γιατί θα μας πούνε ανήθικες. Δεν μπορούμε να φάμε, γιατί θα παχύνουμε. Όταν πάμε τουαλέτα, αν είμαστε στο ίδιο σπίτι με κάποιο άντρα, πρέπει να προσέξουμε για να μην ακουστεί κανένας "θόρυβος". Νομίζω, τελικά, ότι η μόνη σωματική απόλαυση που μας επιτρέπεται είναι ο ύπνος.
8
 
 
 
 
σχόλια
Οταν λες δεν σας επιτρεπεται εννοεις πως ειναι παρανομο και φωναζουν την αστυνομια; Απανταω τρολιστικα γιατι σαν τρολια ακουγεται η εξομολογηση, ειδικα εκει με το φαγητο ακουγεται λες και οι νομοι διατηρησης της ενεργειας κατασκευαστηκαν απο τους ανδρες και στην συνεχεια επιβληθηκαν στις γυναικες. Για ωριμασε σε παρακαλω, μαθανε τωρα ολες οι ανωριμες να κατηγορουνε τους ανδρες επειδη δεν γουσταρουν να αντιμετωπιζουν τα προβληματα της ζωης.
..νομίζω σεξ μια χάρα μπορείτε να κάνετε πλέον με όσους και όποιους θέλετε... τώρα αν θέλεις να το διαφημίζεις κιόλας... είναι σαν να ζητάς μόνη σου τη γνώμη των άλλων.. και ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει...... και οι άνδρες άμα φάμε θα παχύνουμε.. σε αυτό δεν έχετε την αποκλειστικότητα.....όσο για τους 'θορύβους'.. η οικειότητα είναι νομίζω κάτι που χτίζεται... ...αν δεν υπάρχει το πρόβλημα είναι το ίδιο και για τους άνδρες ......εάν υπάρχει.. μην αγχώνεσαι τόσο.. και να ακούσουμε κάτι μπορούμε να το ξεπεράσουμε...
Εμενα χθες με είπε "τανα" επειδή έχω "άκυρους" στο φβ για να βρω γκόμενο κι ότι δεν ασχολείται με "τανάκια" το άτομο που δεν έχει ιερό ούτε όσιο.Οπότε, το θέμα είναι από ποιους δεν μας επιτρέπονται αυτά;Υ. Γ. Παλιά το ίδιο άτομο μ' έκανε να νιώθω ενοχές όταν κοιμόμουν επειδή δούλευα 11-12 ώρες την ημέρα και δεν άντεχα ενώ με κορόιδευε ότι είτε κοιμάμαι σαν αρκούδα είτε ότι κάνω σαν γριά. :)Θέλω να πω, με χειριστικά άτομα, πάντα θα ενοχλούν όλα αν δεν κάνεις αυτό που θέλει ακριβώς. Οπότε απλά αποστάσεις και κατέβασμα ρολών με τέτοια άτομα! Δεν πα να ναι και η πλειονότητα!
Scroll to top icon