ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2018 | 22:12

Τον αγαπαω πολυ.

Γεια σας. Λεγομαι Ιωάννα και είμαι 23 ετών. Αγαπαω καποιον παρα πολυ εδώ και αρκετά χρόνια αλλά αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι εκείνος δεν με θέλει. Δυσκολευομαι να προχωρησω παρακατω. Κάνω μια σχέση και μετά κάνω πισω μέσα σε μια ώρα. Χωρίς εκείνον δεν μπορώ. Τον αγαπαω πραγματικα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητή Ιωάννα, από αυτά τα λίγα που γράφεις, καταλαβαίνω ότι έχεις μία εμμονή (συγκεκριμένα με κάποιον που δε γνωρίζεις καλά/που δεν έχετε κάνει σχέση ερωτική ποτέ). Είτε τον έχεις εξιδανικεύσει, είτε έχεις εθιστική προσωπικότητα, είτε σου είναι οικείο συναίσθημα η απόρριψη και απαγκιστρώσεναι σε αυτό, είτε αισθάνεσαι ότι δεν αξίζεις κάτι καλύτερο, είτε...είτε..είτε.... το αποτέλεσμα είναι ένα: αυτή η εμμονή αποτελεί τροχοπέδη για σένα στη δημιουργία νέων ερωτικών-συναισθηματικών σχέσεων. Ένας/μια ψυχολόγος, θα σε βοηθήσει πιο εύκολα να ξεμπλέξεις αυτό το κουβάρι συναισθημάτων, σκέψεων και συμπεριφορών, που δε μπορεί να το ξεμπλέξεις μόνη σου (εφόσον λες ότι έχεις αυτό το πρόβλημα εδώ και «χρόνια»).
Scroll to top icon