ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2018 | 19:30

τι να κάνω?

καλησπέρα και ελπίζω να μην πετροβοληθω. Είμαι 38 χρονών και παντρεμένη 20 χρόνια,ο σύζυγος μου 52 και έχουμε δύο παιδιά. Τα τελευταία 6 χρόνια είμαστε φιλοξενούμενοι σε συγγενή και από δουλειά εγώ καθαρίζω σπίτια περιστασιακά και ο δικός μου δεν ασχολείται με τίποτα. ούτε δουλειά ψάχνει να βρει για τι λόγω ηλικίας λέει δεν τον παίρνουν και ούτε δέχεται κουβέντα να του πω για τι θυμώνει και τελειώνει η συζήτηση. το μόνο που κάνει καθημερινά είναι να πίνει μπαφους (του πληρώνω και τους μπαφους γιατι αν δεν εχει κανει φασαρια.δηλ μας φέρεται άσχημα βρίζει κλπ )και άραγμα κινητό- υπολογιστή. δεν ασχολείται με τα παιδιά και έχει παραιτηθεί.πριν 6 χρόνια γνώρισα έναν τύπο και με θέλει στην ζωή του.μου λέει συνεχώς τι τον θέλω τον άντρα μου αφού δεν μας προσφέρει τίποτα άλλο πέρα από την μιζέρια.μελλον με τον άντρα μου δεν πρόκειται να έχουμε γιατί ούτε δουλειά ψάχνει ούτε σπίτι να μείνουμε εννοείται .(Είναι κι άλλα πολλά που έχουν συμβεί και συμβαίνουν αλλά δεν θέλω να γίνω κουραστική) έχει κρυώσει μέσα μου ο άντρας μου και σκέφτομαι να πάρω τα παιδιά μου και να ζήσω μαζί του αφού πρώτα βρω δουλειά εκεί που ζει γιατί θέλω να στηριζομαι στα πόδια μου. εσείς τι λέτε? σκέφτομαι λάθος?
8
 
 
 
 
σχόλια
Τι να σου πούμε κι εμείς βρε κοπέλα μου.. 50 χρονών, τεμπέλης να κάνει όλη μερα ναρκωτικά, δεν το λες και πρότυπο πατέρα για τα παιδάκια σου ισα-ισα το αντίθετο. Έτσι κι αλλιώς μόνη σου τα μεγαλώνεις, νομίζω για τα παιδιά κυρίως έπρεπε να είχες φύγει καιρό τώρα, ασχέτως με το αν υπάρχει 3το άτομο.
Δύσκολη κατάσταση, ας το πάρουμε όμως από την αρχή. Σας φιλοξενούν αλλά του αγοράζεις μπάφους. Σας φιλοξενεί συγγενής δικός του ή δικός σου; Γιατί αν είναι δικός σου, τον διώχνεις κι έχεις προσωρινή στέγη. Αν πάλι πρέπει να φύγεις εσύ, δες για ένα μικρό σπιτάκι ή απευθύνσου σε κοινωνικές υπηρεσίες. Το θέμα δεν είναι να πας με τα παιδιά σου σε έναν άλλον άντρα. Αυτά θέλουν μεγάλη διερεύνηση. Δε γίνονται έτσι. Πρέπει να σταθείς στα πόδια σου. Ο γάμος σου μάλλον δε σώζεται. Χρειάζεσαι λύση όμως, δε βλέπεις καθαρά. Ζήτα βοήθεια, μη στραφείς στον πρώτο τυχόντα.
Αν θέλεις να φύγεις μπορείς να το κανεις χωρίς να εξαρτάσαι από κάποιον άλλον άντρα. Βρες τη δύναμη να κανεις την αλλαγή μόνη σου αν αυτο επιθυμείς.
Μάλλον έμπλεξες με λάθος άτομο :/Δεν θα πω ότι έχετε την τραγική διαφορά ηλικίας, αλλά άλλο να είσαι εσύ 25 και ο άλλος 35, άλλο στα 18 να παντρεύεσαι 30άρη... Και πολύ άντεξες μαζί του ιδίως όταν δεν σας προσφέρει τίποτα. Δεν είναι και ότι πιο ηθικό η συμπεριφορά σου, αλλά ναι να χωρίσεις. Αν ο συγγενείς είναι του άντρα σου φρόντισε πρώτα να βρεις καλύτερη δουλειά ή κάποιον δίκο σου συγγενή να μείνεις. Προσπάθησε να μην αρχίσεις να εξαρτάσαι από τον καινούριο γιατί ενδέχεται να μπλέξεις πάλι.
Scroll to top icon