ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2018 | 13:54

Ξενύχτι.

Όταν λέει κάποιος ότι χάνει τον ύπνο του γατί οι γείτονες κάνουν πολύ θόρυβο στο σεξ και η άλλη φωνάζει σαν να μην υπάρχει αύριο, πολλοί του επιτίθεστε και του λέτε πως ζηλεύει και να αφήσει τον κόσμο να χαρεί τον έρωτά του. Όταν πρόκειται για άλλους θορύβους που ενοχλούν δεν το λέτε. Δεν καταλαβαίνω γιατί, η ενόχληση είναι ενόχληση και όταν είναι περασμένη η ώρα και δεν βρίσκεις ησυχία να κοιμηθείς δεν αλλάζει το πρόβλημα. Για μένα δεν έχει σημασία τι προκαλεί το θόρυβο απλά θέλω να μπορώ να κοιμηθώ γιατί σηκώνομαι νωρίς για δουλειά και δεν μπορώ να βουλώσω τα αυτιά μου όπως με έχουν συμβουλέψει γιατί τότε δεν θα ακούσω το πρωί το ξυπνητήρι. Σε τακτικά διαστήματα μετά τα μεσάνυχτα οι γείτονες κάνουν σεξ με ξυπνάνε και δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους πιάνει πάλι εύκολα ο ύπνος. Αυτή η γυναίκα φωνάζει πάρα πολύ, έφτασα στο σημείο να της το πω και την είδα που ένιωσε πολύ άσχημα αλλά τι να κάνω;;; Της είπα ότι την ακούω σαν να την έχω μέσα στο σπίτι μου και αυτή δεν είπε τίποτε. Το είπα και σε αυτόν ο οποίος γέλασε, αυτός είναι στον κόσμο του νομίζει πως τον θαυμάζουμε δεν καταλαβαίνει ότι υποφέρουμε όσοι χάνουμε τον ύπνο μας και είμαστε κουρασμένοι το πρωί. Δεν μπορώ να καταλάβω ας της κλείσει επιτέλους το στόμα ας κάνει κάτι δεν υποφέρεται άλλο. Παιδιά φωνάζει πολύ δεν το έχω ακούσει άλλη φορά τέτοιο πράγμα ξεφεύγει είναι αλλού ένα πράγμα. Να κάνουμε έρανο να πάνε να μείνουν σε μονοκατοικία ή σε κανένα βουνό να ησυχάσουμε δεν αντέχω θέλω να κοιμάμαι σαν άνθρωπος.
4
 
 
 
 
σχόλια
Καλά απαράδεκτη. Κι εγώ εμένα σε ένα σπίτι με συγκάτοικο ο οποίος ακουγόταν λες και ήταν μέσα στο δωμάτιο μου αλλά δεν του έκανα και παρατήρηση. Δηλαδή τι; Κάθε φορά που εσύ θα ακούς θόρυβο τα βράδυα την επόμενη μέρα θα ψάχνεις το θύμα για να του γκρινιάζεις επειδή εσύ δουλεύεις τα πρωινά και δεν μπορείς να ξυπνήσεις; Δηλαδή και υπόλοιπη ένοικοι το ίδιο πράγμα με εσένα θα παθανε αλλά όχι και να τους πεις τι ώρα θα κάνουν και σεξ και να το πεις και στη κοπέλα κιολας. Δηλαδή εντάξει. Πάνε ενοικίασε καμία μονοκατοικία όπως λες, τι σου φταίνε οι ανρθωποι; Κατανοητό ότι είναι ώρα "κοινής ησυχίας" αλλά αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματιζεις κιόλας. Όπως και να έχει δεν μπορείς να τους λες τι να κάνουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Μάλλον έχεις μπερδευτεί λίγο...Την ώρα κοινής ησυχίας, ΠΡΕΠΕΙ να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας και να μην τους ενοχλούμε. Ο εξ. μας λέει ότι η κοπέλα ουρλιάζει, θα έπρεπε να σεβαστεί τους γείτονές της, ακόμα και αν ήταν ένας. Αν ακούσεις κάτι αμυδρό, προφανώς και δεν πρέπει να φωνάξεις την αστυνομία, αλλά όταν δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς από τον θόρυβο, δεν γίνεται να μην μπορείς να κάνεις και τίποτα.Το γεγονός ότι εσύ δεν είπες ποτέ τίποτα στον συγκάτοικό σου, είναι δικό σου θέμα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon