ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2018 | 12:32

Οικονομικες Διαφορες

Εχω μια φιλη που το μονο που συζητάει ειναι τα χρηματα που δεν της φτανουν ποτε.Σεβομαι τους ανθρωπους που δυσκολευονται και πανε να δουλεψουν για να βελτιώσουν την ποιοτητα ζωης τους,αλλα δεν μπορω να ταυτιστω κιολας.Συνεχως ψαχνει οικονομικα πακετα διακοπων να παμε που εμενα μου φαινονται κακομοιρικα,θεωρει οτι το μηνιαιο εισοδημα της οικογενειας της ειναι καλο και της δικιας μου και πολλων γνωστων μου ειναι τριπλασιο.Το δεχομαι οτι ημουν τυχερη αλλα καποιες φορες με πνιγει να τσιγκουνευεται ,1-3€...Ειναι πιστη φιλη και εχει αντιληψη.Πολλες φορες ομως νιωθω και ζηλεια πχ στα γενεθλια μου ολοι μου ελεγαν ευχες και αυτη καθοταν μποροστα μου ανεκφραστη.
5
 
 
 
 
σχόλια
Θεωρώ πολύ λεπτά τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά και πολύ δύσκολο να κρίνεις την διαχείριση τους. (Ακόμα και όταν έχουμε να κάνουμε με ασήμαντα πράγματα όπως περιγράφεις.) Το κάθε άτομο έχεις διαφορετικές προτεραιότητες για το που θα ξοδέψει και πόσο. Αν οι δικές σας δεν ταιριάζουν, το μόνο που μπορεί να γίνει, είναι να συμβιβαστεί αυτός που βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση.
Για τα γενεθλια σου εχεις δικιο, ισως να ειναι και ανθρωπος μιζερος.Τη βοηθας να νιωσει καλυτερα; Εννοω θελει να ταξιδεψει και βρισκει οικονομικα προγραμματα που εσενα σου μοιαζουν μιζερα και κακομοιρα αν αυτο φαινεται στην εκφραση του προσωπου σου , τι αντιμετωπισει να εχει μετα προς εσενα; Θα μπορουσες να ταξιδεψεις μια φορα μαζι της , να βγαλετε ενα προγραμμα που να της ταιριαζει οικονομικα και να ειναι ευχαριστο, πλεον υπαρχουν αξιοπρεπεστατοι τροποι για ταξιδεψεις οικονομικα σε ωραιους προορισμους. Μπορει να νιωθει και ανασφαλεια απεναντι σου γιατι της δινεις την αισθηση οτι δεν την καταλαβαινεις,κατι που ισχυει οταν λες σκεφτεται και το 1-3 ευρω. Αν εργαζεσαι με βασικο πιστεψε με και το πενηνταλεπτο σκεφτεσαι. Αν δεν εχεις δικο σου σπιτι , εισαι στο ενοικιο, τα χρεη τρεχουν και το διφραγκο σε ποναει.
Scroll to top icon